Archive for the ‘BABY N ME ENCHANTED WONDERLAND CRADLE’ Category

Pakej terkini – Pakej Cinta Kasih

Assalamualaikum,
Kami ada pakej baru untuk buaian berendoi/akikah/cukur jambul yang kami namakan Pakej Cinta Kasih.

Didalam gambar ialah Pakej Cinta Kasih.

20131202_130015-picsay

Tempahan untuk tahun 2014 kini dibuka.

Pakej termasuk :
Buaian Fantasia
Console table
Tempat duduk ibu
Tilam
Bantal kepala
Bantal peluk
Bantal hiasan
Karpet bulu
Stage
Backdrop
Artificial decoration flower
Sportlight
Stand Chandilier
Bekas peralatan cukur jambul
10 Goody bags ( mineral water + personalise fridge magnet +
Bunga telur teddy bear/bunga pom pom)

Syarat-syarat:

1.Tempahan perlu dibuat sekurang kurangnya sebulan untuk memberi laluan kerja-kerja printing personalise fridge magnet & bunga telur.

2. Sekiranya masa tempahan kurang dpd sebulan, item didalam goody bag akan ditukar mengikut kesesuaian.

3. Deposit 50% perlu dibayar untuk mengesahkan tempahan.

4. Kami memahami adakalanya pelanggan mempunyai idea dekoarasi idaman yang tersendiri. Sekiranya pelanggan mempunyai idea dekorasi idaman sendiri, mohon maklumkan. Kami akan memberikan sebutharga yang bersesuaian dengan bajet dan dekorasi idaman pelanggan.

5. Sebarang kerosakan pada barangan yang disewa, bayaran gantirugi akan ditanggung oeh pihak pelanggan.

6. Pada tahun 2014, harga sewaan buaian berendoi adalah termasuk sekali kos pengangkutan.

7. Rundingan boleh dibuat untuk dekorasi bagi menyesuaikan dengan bajet pelanggan. Kami hanya menjalankan kerja dekorasi pelamin/buaian berendoi dan tidak akan membuat kerja mengemas rumah pelanggan. Mohon dikosongkan kawasan yang diperlukan untuk meletak pelamin/buaian.

8. Sekiranya anda berdekatan dgn butik kami di Bandar Putera, Klang,anda dialu-alukan untuk datang untuk membuat rundingan dan tempahan. Namun begitu, temujanji perlu dibuat terlebih dahulu.

9. Kami boleh dihubungi melalui telefon/sms/whatsapp di no 0163855189.

10. Kami juga boleh dihubungi melalui melalui instachat & twitter. Please follow @babynmemsia.

Promosi Pakej Bella & Sweet utk Buaian Berendoi sempena Cuti Sekolah

Assalamualaikum…

Lama kan tak muncul muncul kat sini. Bz you.

Ok la..ni nak maklumkan ni, sempena cuti sekolah yg bakal tiba mulai 16 hb November 2013 ni, Baby N Me akan mengadakan promosi untuk pakej Bella & Sweet.

Untuk pakej basic ni harga promosi adalah RM400.00.

Meh meh cepat, booking..berebut ni tau orang hantar whatsapp dan call bila kita start buat promosi tapi masih lagi ada kekosongan slot utk dimasukkan.
Pakej Sweet

Kalau yg tak perasaan satu pakej Bella dan Sweet, gambar ada di atas ni. Kalau nak deco lain pun boleh tapi harga jadi lain sikit la ye.

www.babynme.com.my .

Pakej Sweet

bella - with BabyNMe Watermark
Pakej Bella

Kita juga akan bagi decoration bantal bantal hiasan utk promosi ni beserta tempat duduk ibu.

S tunggu apa lagi? Ok call atau whatsapp ke 0163855189 utk booking buaian berendoi dan tarikh majlis berendoi/akikah/cukur jambul anak anda. Nanti gigit jari plak kalau dah penuh.

Salam kasih,

Assalamualaikum, rindu nak berblogging la.

Assalamualaikum,

Lama sungguh saya menyepi daripada update apa apa aktiviti mahupun mengenai buaian berendoi . Saya lebih aktif di twitter dan Facebook juga instagram. Pening juga nak handle banyak media sosial ni.

Antara cerita terkini yang boleh saya kongsikan ialah anak sulung saya, Qistina telah melangkah ke tahun satu tahun ini. Dia dapat tawaran ke Sekolah Rendah Agama Intergrasi (SRAI) di Shah Alam dan juga Sekolah Rendah Kebangsaan Bukit Bandaraya, Bangsar. Pada mulanya Kami suami isteri dalam dilema sebab kedua dua sekolah sangat berprestij dgn kelebihan masing masing. Namun akhirnya kami sepakat untuk menghantar Qistina ke SRAI yang menekankan pendidikan agama lebih sikit. Lagipun sesi persekolahnya satu sesi sahaja iaitu dpd pukul 7.30 pagi – 4 ptg. Senang bagi kami ibubapa yg bekerja. Tengahari sekolah
akan beri makan tengahari dan solat disana juga dgn pemantauan guru.

Adik Qaisara masih lagi bersekolah di Tadika MAIWP. Meneruskan legasi kakak Qistina.

Oh ya selaib daripad itu, BABY N Me juga telah memulakan langkah untuk menyewakan bantal nikah untuk mana mana pasangan yang ingin nak sewa. selain itu, kami juga telah menyediakan perkhidmatan candy buffet dan birthday party arrangement.

Kalau berinat nak dapatkan perkhidmatan kami, boleh email admin@babynme.com.my dan jengah jengah la ke FB Fan Page kami  di  www.facebook.com/BABYnMeMsia. So takat ni dulu. Nanti kita sambung balik lain kali.

Salam Kasih,

 

Baby Cradle For Baby Full Moon Ceremony or Baby Naming Ceremony

Assalamualaikum and Hi,

We get some feedback and request from our Indian and Chinese potential client to rent our beautiful cradles for Baby Naming Ceremony and Full Moon Ceremony. (Yeay!)

Yes, of course we accept booking from other races such as Indian & Chinese and etc. In fact we already done one for Mrs. Santhana and her baby boy. They used our cradle in their’s naming ceremony on 1 July 2012 at their’s home in Taman Sri Muda, Shah Alam.

Baby N Me Fairy Tale Cradle in Blue Colour Theme for Mrs Santhana’s Baby

So if you interested to use our cradles in your event, please do call us, ya.. We happy to answer you.

Salam kasih,

OUR NEW CRADLE FOR AKIKAH/BERENDOI/CUKUR JAMBUL – BABY N ME ENCHANTED WONDERLAND CRADLE.

Assalamualaikum,

 

Suka nak memperkenalkan buaian buaian terkini kami Baby N Me Enchanted Wonderland Cradle.  Buat masa ini hanya ada 2 pakej untuk buaian ini:

 

1)      Sweet Package – merupakan basic pakej

2)      Lovely Package – Full Package

 

Kalau berminat nak sewa, cradle ini masih dibuka untuk bulan September 2012. So cepat sebelum terlambat. Contact admin@babynme.com.my atau call 016-3855189 untuk immediate respon.

 

Enjoy yhe pictures! Love ya…

 

Sweet Package (without carpet)

Lovely Package (without Baby Picture Signboard)

Berkenan? Call la booking? Muah!! Ala, sekali je untuk baby tersayang, apa salahnya buat cantik cantik, kan? Call tau!

Salam Kasih,

logo
Baby & Me Facebook Fan
Zatul Ramzi On Twitter



logo
I Can Teach My Child
Dila
Tags
Calender
November 2017
M T W T F S S
« Mar    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
Disclaimer

1. Declaration of most of the articles are written and owned by blog owner based on the blog owner knowledges in lactation, breastfeeding and also based on personal experience. If you have any hesitation in any article or fact, please email blog owner
for confirmation or for correction. Please do not use all the articles without permission. Please email blog owner ; Zatul Hijanah Ramzi via zatul@babynme.com.my to do so.

2. Declaration of maybe some articles are copy from others website/blog. Blog owner; Zatul Hijanah Ramzi is not liable to legal action if the facts contained in the articles either taken from other blogs are wrong or miss fact.

3. Declaration of image(s) (exclude general picture from google and friends) are the personal property of the blog owner; Zatul Hijanah Ramzi.

4. Declaration of image usage including all family & personal's image(s) (exclude general picture from google) is strictly prohibited without the written consent of the blog owner; Zatul Hijanah Ramzi. Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.

5. Declaration of editing or removing the watermark on image(s) is strictly prohibited and automatically qualifies as breach of intellectual property of the blog owner; Zatul Hijanah Ramzi. Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.

6.Declaration if any inappropriate comments will not be approved or discarded at the discretion of the blog owner. Its a blog owner right to do so.