Posts Tagged ‘Baby N Me’

Baby N Me di dalam Redmummy.com Sempena Majlis Akikah/Cukur Jambul/Berendoi anak Kak Red

Assalamualaikum,

Kebetulan pula pada hari yang sama, Baby N Me appeared juga dalam Redmummy.com pada 5 June 2012 yang lalu. Boleh baca dan tengok banyak lagi gambar kat Sini.

Pictures credit to  The Photoliciuos. Oh ya, deco kali ni memang 100% daripada Baby N Me. Berpeluh memasang buaian hari tu…Stucture tu memang payah nak pasang oleh team gegirl like us kat Baby N Me.

So sharing the picture kat blog Redmummy semasa majlis Berendoi Baby Zeeshan aka Baby Red.

 

Ok. Tu jer. TQ Kak Red and family yang baik hati. Adik I, Scha ingatkan Kak Red baru ada anak sorang, Baby Red.

Stylo Mama Promotion

Assalamualaikum,

Promosi barangan Stylo Mama pada bulan ini :

1.Stylo Mama Shoulder Bag Set SE

Price: RM284.00                      Promotion Price : RM256.00

This set consists of:

  • 1 Stylo Mama Shoulder Bag (worth RM139.00)
  • 1 Stylo Mama Era Cooler Bag  (worth RM75.90); Dimension: 29cm (L) x 22cm (H) x 12cm (W)
  • 8 (4oz) Stylo Mama Breastmilk Storage Bottle (worth RM35.60)
  • 3 pcs Stylo Mama Gel Ice (worth RM30.00)
2. Stylo Mama Special Edition Complete set Modu

Price: RM699.00

This set consists of:

  • 1 Stylo Mama Shoulder Bag Special Edition (worth RM139.00)
  • 1 Stylo Mama Era Cooler Bag Special Edition (worth RM75.90); Dimension: 29cm (L) x 22cm (H) x 12cm (W)
  • 8 (4oz) Stylo Mama Breastmilk Storage Bottle (worth RM35.60)
  • 3 pcs Stylo Mama Gel Ice (worth RM30.00)
  • 1 Modu Breastpump (worth RM559.00)
3. Stylo Mama Breastpump Cooler Bag Complete Set

Price: RM755.00                      Promotion Price : RM605.00

  • 1 MODU breastpump
  • 1 Stylo mama Modu sling bag
  • 1 Stylo mama Modu cooler bag
  • 1 Stylo mama ice pack
  • 4 Stylo mama PP storage bottle

 

4. Stylo Mama SE Bag Set
Price: RM214.00                      Promotion Price : RM190.00

This set consists of:

  • 1 Stylo Mama Shoulder Bag (worth RM139.00)
  • 1 Stylo Mama Era Cooler Bag  (worth RM75.90); Dimension: 29cm (L) x 22cm (H) x 12cm (W)
5. Stylo Mama Breastpump Cooler Bag Combo Set II
Price: RM196.00                      Promotion Price : RM150.00
6. Stylo Mama Era Cooler Bag Special Edition Set

Price: RM145.00                      Promotion Price : RM135.00

 

This set consists of:

  • 1 Stylo Mama Era Cooler Bag Special Edition (worth RM75.90); Dimension: 29cm (L) x 22cm (H) x 12cm (W)
  • 8 (4oz) Stylo Mama Breastmilk Storage Bottle (worth RM35.60)
  • 3 pcs Stylo Mama Gel Ice (worth RM30.00)
Jika berminat sila call atau email ke admin@babynme.com.my dan butiran mengenai arahan pembayaran akan dihantar kepada anda. Jika ada sebarang pertanyaan, seperti biasa, ring me!
Salam Kasih,

Baby Khalifah Learning Series

Asslamualaikum,

Baby N Me dengan bangganya mengumumkan kini kami merupakan pengedar sah bagi product Baby Khalifah Learning Series. Apa itu Baby Khalifah Learning Series? Apa yang boleh anak-anak kita dapat daripada Baby Khalifah Learning Series?

Perasan tak kita selalu suka belikan anak-anak kita CD yang ada Character cam Barney, Upin Ipin, Mickey Mouse, Dora The Explorer, Word World, etc. Ha, Baby Khalifah Learning Series ni pun macam tu la. Dia ada character yang dinamakan Aishah tetapi ianya lebih memberikan penekanan kepada asas pendidikan Islam khusus untuk anak-anak yang berumur 6 tahun ke bawah dan Bahasa pengantarnya adalah Bahasa Inggeris.

Pengisian modul ini adalah Islamik yang merangkumi 6 modul iaitu

1. MyFirst Arabic

 2. MyFirst Solat

3. MyFirst Iqra

4. MyFirst Kalimah

5. MyFirst Adab

6. MyFirst Family

MyFirst Arabic

Melalui modul ini, anak-anak kita akan dapat belajar mengenai warna, bentuk, nombor dan hari.

MyFirst Solat

Modul ini pula, anak-anak akan diajar cara berwudhuk, azan,waktu solat dan arah kiblat, etc.

MyFirst Iqra

30 huruf dalam bahasa Arab akan diajar dalam modul ini

MyFirst Kalimah

Ucapan Allahuakbar, Alhamdulillah, Subhanallah dan Bismillah ada diajar dalam modul ini.

MyFirst Adab

 Ha, dalam modul ni pulak, akan diajar tentang kejujuran, kebenaran, kesabaran ,etc.

MyFirst Family

Dalam modul ni pula akan diajar salasilah keluarga dan, tanggungjawab dan adab.

Ha nak anak pandai English dan sekaligus mempelajari asas agama Islam, elok la kita pasangkan CD- CD yang berteraskan agama. Selama ni, kalau kita kata CD-CD dan character daripada oversea dan kita kata banyak membantu anak-anak kita berbahasa Inggeris dan mengenal huruf/warna, etc, kini product dari Malaysia yakni Baby Khalifah Learning Series + Aishah dapat juga berbuat macam tu. Bangga saya dengan usaha orang Islam Malaysia ni.

Berapa harganya? Harganya tak mahal, hanya RM90 untuk satu set lengkap. Dengan RM90 anda akan dapat 6 CD interaktif, 6 buku kerja, satu set kad imbas (flash card), penanda buku, satu set pensil warna dan juga pelekat kereta.

Untuk demo boleh klik BABY KHALIFAH LEARNING SERIES. Best tau.

Orang kata, kalau kita pentingkan pendidikan agama, yang ilmu duniawi yang lain akan datang dengan sendiri. Tapi kalau kita pentingkan ilmu duniawi dahulu, yang ilmu agama ni belum tentu akan sampai dan datang dalam hidup anak-anak kita. Jadi pilihlah yang terbaik untuk anak-anak kita.

Semoga anak-anak kita akan jadi anak-anak yang soleh dan solehah, aminnnnnnn!!

Sesiapa yang berminat boleh email ke admin@babynme.com.my atau sms ke 016-3855189. Siapa cepat dia dapat!

Salam Kasih,

logo
Baby & Me Facebook Fan
Zatul Ramzi On Twitter



logo
I Can Teach My Child
Dila
Tags
Calender
April 2017
M T W T F S S
« Mar    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Disclaimer

1. Declaration of most of the articles are written and owned by blog owner based on the blog owner knowledges in lactation, breastfeeding and also based on personal experience. If you have any hesitation in any article or fact, please email blog owner
for confirmation or for correction. Please do not use all the articles without permission. Please email blog owner ; Zatul Hijanah Ramzi via zatul@babynme.com.my to do so.

2. Declaration of maybe some articles are copy from others website/blog. Blog owner; Zatul Hijanah Ramzi is not liable to legal action if the facts contained in the articles either taken from other blogs are wrong or miss fact.

3. Declaration of image(s) (exclude general picture from google and friends) are the personal property of the blog owner; Zatul Hijanah Ramzi.

4. Declaration of image usage including all family & personal's image(s) (exclude general picture from google) is strictly prohibited without the written consent of the blog owner; Zatul Hijanah Ramzi. Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.

5. Declaration of editing or removing the watermark on image(s) is strictly prohibited and automatically qualifies as breach of intellectual property of the blog owner; Zatul Hijanah Ramzi. Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.

6.Declaration if any inappropriate comments will not be approved or discarded at the discretion of the blog owner. Its a blog owner right to do so.