Posts Tagged ‘Birthday’

Birthday Girl!

Salam,

Tarikh hari ni yang bersamaa 20 Julai adalah merupakan hari saya dilahirkan oleh Mama bertahun tahun yang lalu.

Bertambah dah usia saya, kan?

Semoga bertambah matanglah juga akal fikiran, perasaan, kelakuan saya dan juga keimanan saya terhadap ALLAH.

Terima kasih Allah kerana memanjangkan usia hamba mu yang hina ini. Semoga keberkatan darimu sentiasa mengiringi diri hamba mu ini.

Dengan bertambah usia ni, bermakna tambahlah juga kedut kat muka, kaki, tangan, leher dan sebagainya. huhuhuuhu..

Selalunya, orang sambut besday ni especially pompuan, takut dengan angka, tapi apa ada pada angka? hehehe typical statement la ekk..

Selamat hari lahir buat diri saya!

Juga terima kasih kepada yang wish saya tak henti henti sejak malam tadi. TQ, TQ & TQ!

Oh ya, saya juga berkongsi harijadi dengan Ibu saudara saya, Waznah Abdul Aziz & Sepupu saya, Aiman Harith (anak IBU) yang sebaya dengan Qistina (4 tahun). Hepi besday to both of you too!

p/s: hubby cam biasa, jadi orang pertama yang wish happy birthday. Thanks Dear!

Birthday Girl (girl ka?hehehe),

Selamat Hari Lahir Qistina

Salam,

Sabtu lalu merupakan hari lahir Qistina yang ke 4 tahun. Alhamdulillah, dah besar anak ummi. Dah pandai bercakap dah..dah becok cam ummi gak..hahahaha..sendiri mengaku ni..

Kami sekeluarga tak ada buat sebarang majlis pada hari tersebut kerana saya agak sibuk bermesyuarat pada sebelah paginya. Qistina daripada jam 12 tengah malam pada 6 Mac 2010 hinggalah dia tertido pada 12 tengah malam 7 Mac 2010, asyik nyanyi lagu happy Birthday untuk diri dia sendiri. Siap minta basikal. Bila tunjuk basikal biasa tu, dia geleng kepala. Hahaha..dia mintak Basikal Barbie yang dia nampak kat Toy ‘R’ Us kat Mid Valley. Bapak mahal giler basikal tu.. Satu jer dah RM200++.. Tak per Qistina, nanti kita pau Mak Ngah Nosi yer..


ummi makin gemuk, kan? kena kurang makan junk food ni.

Qistina, Selamat Hari lahir. Ummi doakan semoga hidup kakak akan sentiasa bahagia, berjaya, sihat, penuh kasih sayang dan segala-galanya yang baik la. Sayang Kakak!

p/s: ummi sekali lagi dilantik menjadi ahli jawatankuasa Alumni PSA. Puas tolak, tapi kena juga. So kepada bekas pelajar PSA, sila daftar ke www.alumnipsa.net untuk menjadi ahli dan mendapat benefit daripada Alumni.

Salam Kasih Sayang,

logo
Baby & Me Facebook Fan
Zatul Ramzi On Twitter



logo
I Can Teach My Child
Dila
Tags
Calender
September 2017
M T W T F S S
« Mar    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
Disclaimer

1. Declaration of most of the articles are written and owned by blog owner based on the blog owner knowledges in lactation, breastfeeding and also based on personal experience. If you have any hesitation in any article or fact, please email blog owner
for confirmation or for correction. Please do not use all the articles without permission. Please email blog owner ; Zatul Hijanah Ramzi via zatul@babynme.com.my to do so.

2. Declaration of maybe some articles are copy from others website/blog. Blog owner; Zatul Hijanah Ramzi is not liable to legal action if the facts contained in the articles either taken from other blogs are wrong or miss fact.

3. Declaration of image(s) (exclude general picture from google and friends) are the personal property of the blog owner; Zatul Hijanah Ramzi.

4. Declaration of image usage including all family & personal's image(s) (exclude general picture from google) is strictly prohibited without the written consent of the blog owner; Zatul Hijanah Ramzi. Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.

5. Declaration of editing or removing the watermark on image(s) is strictly prohibited and automatically qualifies as breach of intellectual property of the blog owner; Zatul Hijanah Ramzi. Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.

6.Declaration if any inappropriate comments will not be approved or discarded at the discretion of the blog owner. Its a blog owner right to do so.