Archive for the ‘akikah / berendoi / cukur jambul’ Category

Pakej terkini – Pakej Cinta Kasih

Assalamualaikum,
Kami ada pakej baru untuk buaian berendoi/akikah/cukur jambul yang kami namakan Pakej Cinta Kasih.

Didalam gambar ialah Pakej Cinta Kasih.

20131202_130015-picsay

Tempahan untuk tahun 2014 kini dibuka.

Pakej termasuk :
Buaian Fantasia
Console table
Tempat duduk ibu
Tilam
Bantal kepala
Bantal peluk
Bantal hiasan
Karpet bulu
Stage
Backdrop
Artificial decoration flower
Sportlight
Stand Chandilier
Bekas peralatan cukur jambul
10 Goody bags ( mineral water + personalise fridge magnet +
Bunga telur teddy bear/bunga pom pom)

Syarat-syarat:

1.Tempahan perlu dibuat sekurang kurangnya sebulan untuk memberi laluan kerja-kerja printing personalise fridge magnet & bunga telur.

2. Sekiranya masa tempahan kurang dpd sebulan, item didalam goody bag akan ditukar mengikut kesesuaian.

3. Deposit 50% perlu dibayar untuk mengesahkan tempahan.

4. Kami memahami adakalanya pelanggan mempunyai idea dekoarasi idaman yang tersendiri. Sekiranya pelanggan mempunyai idea dekorasi idaman sendiri, mohon maklumkan. Kami akan memberikan sebutharga yang bersesuaian dengan bajet dan dekorasi idaman pelanggan.

5. Sebarang kerosakan pada barangan yang disewa, bayaran gantirugi akan ditanggung oeh pihak pelanggan.

6. Pada tahun 2014, harga sewaan buaian berendoi adalah termasuk sekali kos pengangkutan.

7. Rundingan boleh dibuat untuk dekorasi bagi menyesuaikan dengan bajet pelanggan. Kami hanya menjalankan kerja dekorasi pelamin/buaian berendoi dan tidak akan membuat kerja mengemas rumah pelanggan. Mohon dikosongkan kawasan yang diperlukan untuk meletak pelamin/buaian.

8. Sekiranya anda berdekatan dgn butik kami di Bandar Putera, Klang,anda dialu-alukan untuk datang untuk membuat rundingan dan tempahan. Namun begitu, temujanji perlu dibuat terlebih dahulu.

9. Kami boleh dihubungi melalui telefon/sms/whatsapp di no 0163855189.

10. Kami juga boleh dihubungi melalui melalui instachat & twitter. Please follow @babynmemsia.

Baby N Me di dalam Redmummy.com Sempena Majlis Akikah/Cukur Jambul/Berendoi anak Kak Red

Assalamualaikum,

Kebetulan pula pada hari yang sama, Baby N Me appeared juga dalam Redmummy.com pada 5 June 2012 yang lalu. Boleh baca dan tengok banyak lagi gambar kat Sini.

Pictures credit to  The Photoliciuos. Oh ya, deco kali ni memang 100% daripada Baby N Me. Berpeluh memasang buaian hari tu…Stucture tu memang payah nak pasang oleh team gegirl like us kat Baby N Me.

So sharing the picture kat blog Redmummy semasa majlis Berendoi Baby Zeeshan aka Baby Red.

 

Ok. Tu jer. TQ Kak Red and family yang baik hati. Adik I, Scha ingatkan Kak Red baru ada anak sorang, Baby Red.

BABY N ME SLEEPING BEAUTY CRADLE – DAZZLE PACKAGE UNTUK MAJLIS AKIKAH/BERENDOI/CUKUR JAMBUL

 Assalamualaikum,

Presenting our BABY N ME SLEEPING BEAUTY CRADLE new look. This cradle can fit and nice for 2 babies or twin babies. Any Inquiry please email admin@babynme.com.my  or ring 016-3855189. Below are some pictures for our Dazzle package for Sleeping beauty Cradle.

P/S: Our fax still under maintenance. Please call if you want to fax to us.

Salam Kasih,

BABY N ME FAIRY TALE CRADLE UTK BABY AMINAH

Assalamualaikum,

Ini pula Baby N ME Fairy Tale Cradle untuk Baby Aminah anakanda kepada Hajah Azura dan Haji Abdul Samad. Disewa oleh DjariArtz dan dideco oleh NurHampers.

Nak Sewa Baby N Me Fairy Tale Cradle dan deco cam ni? email kami di admin@babynme.com.my.

Salam kasih,

 

Baby N Me Sleeping Beauty Cradle @ Majlis Akikah & Berendoi Anak Blogger Beautifulnara.com

Assalamualaikum,

Ini adalah gambar Baby N Me Sleeping Beauty Cradle yang telah dihias oleh What a Lovely wedding untuk putera kepada Blogger glamer Nara yang mengendalikan laman web www.beautifulnara.com.

So you oll, kalau nak sewa Baby N Me Sleeping Beauty dan nak deco cam ni, meh roger i dan kita boleh juga bagi deco yang ala-ala begini.

Salam kasih,

BABY N ME Cradle/Buaian Berendoi Untuk Majlis Berendoi/Cukur Jambul/Akikah

Assalamualaikum,

BABY N ME menyediakan perkhidmatan penyewaaan Buaian Berendoi untuk majlis berendoi/cukurjambul/akikah untuk anak anda. Buaian kami sangat Cantik, kukuh, selamat dan menggunakan besi tempawan. Jika berminat untuk menyewa boleh hubungi admin@babynme.com.my atau call  016-3855189.

Untuk melihat contoh package, sila klik kat sini ye.

Salam Kasih,

February Promotion!

Assalamualaikum,

Get Baby N Me Fairy Tale Cradle  full package at this price – -> RM650.00 only! Book your baby’s berendoi event date now!

What is include in this package? Here it is  :

Pakej 9 (Cinderella)-  Nomal rental price  is RM750.00
  1. Sewa Buaian
  2. Hiasan Buaian
  3. Tilam, Bantal dan Bantal Peluk
  4. 2 Hiasan Bunga (kecil) + 2 Bekas Pumpkim
  5. 2 Hiasan Bunga Sederhana + pasu hiasan
  6. 2 hiasan Bunga Besar + pasu hiasan
  7. 3 patung teddy bear
  8. Karpet
  9. Backdrop
  10. Alatan Cukur jambul
  11. Sportlight
  12. Goody beg untuk 20 orang (marhaban)

So boleh booking dah date anda. Bulan depan, 3 bulan lagi ? Tak kisah. Harga valid untuk majlis yang akan diadakan daripada Feb 2012 hingga May 2012 sahaja yer…

nak booking? Email kami di admin@babynme.com.my

 

Salam kasih,

 

BABY N ME FAIRY TALE CRADLE – BUAI BERENDOI/CUKUR JAMBUL/AKIKAH

Assalamualaikum,

Apa khabar you all? Saya sihat..lama tak update citer-ceriti saya dan anak-anak ekk..Saya lebih aktif di Facebook berbanding blog ni tapi saya sedaya upaya akan update blog ni sekerap yang boleh.

emmm.. just nak war-warkan sikit mengenai bisnes baru Baby N Me ni.. Skang ni Baby N Me dah ada pakej  sewa buai berendoi khas untuk you all yang nak buat majlis berendoi+akikah+cukur jambul untuk newborn/baby you all. Kami namakan buai/cradle ni BABY N ME Fairy Tale Cradle. Pakej sewa buai/cradle ni bermula daripada RM350.00. Dibawah ni ada sebahagian gambar yang we all ambil untuk tujuan promosi di majalah Pa & Ma. Kalau nak sewa, email ke admin@babynme.com.my yer… Kami menerima tempahan untuk sekitar Kuala Lumpur, Klang, Shah Alam, Putrajaya, Kajang, Bangi, Banting dan luar kawasan juga. Lain negeri kalau nak sewa boleh juga, just email ke admin@babynme.com.my yer..

Kenapa dipanggil Fairy Tale Cradle? Tengok ler rupa paras buai ni kat bawah tu… Macam kereta kuda Cinderella, kan? Sebab tu la saya namakan BABY N ME Fairy Tale Cradle.

Selain tu, kami juga menerima tempahan untuk sediakan goody beg untuk majlis you all. Kalau nak special design for your goody beg, pembalut coklat, pembalut air mineral, etc pun we all boleh designkan. Baby N Me ada inhouse designer tau untuk buat ni..bukan saya yang design tapi our designer la. Kalau harap saya, alamak…apa design la saya nak reka. Kerastangan saya ni…Tempahan kena buat atleast sebulan sebelum majlis yer. Ini supaya kami ada masa untuk menyediakan semua keperluan yang anda minta. Nak suh reka special design untuk air mineral ke, pembalut coklat ker atau apa juga la..sila-sila la contact admin@babynme.com.my dan kami akan cuba designkan secomel yang boleh untuk anda yer.. Nak photographer untuk majlis juga kami sediakan..All in one la pakej ni.. kami juga menerima tempahan untuk design comel bagi majlis harijadi anak anda…Jom Jom tempah dengan Baby N Me..

So sempena pengenalan kepada bisnes baru ni dan sempena Year End Sale until 2 Januari 2012 ni, saya dengan murah hatinya mengumumkan harga promosi tempah sekarang  hingga 2 Januari 2011 (tak kisahlah tarikh majlis anda next year atau this year, tempah sekarang akan dapat harga promosi), kami akan bagi full pakage macam dalam gambar di atas dan dibawah ni dengan harga hanya RM550.00 jer (tak termasuk pengangkutan/photographer yer (pengangkutan pun sekali caj jer). Harga asal full pakej ialah RM750.00). Kalau nak sewa pakej basic yang hanya ada sewa buai + tilam+bantal+bantal peluk sahaja dah RM350 (untuk harga pakej yang lain, sila email admin@babynme.com.my). Ini full pakej baru RM550.00 (harga tawaran ini telah tamat. Harap maklum). Puas hati you!!. Buai ni sama designnya dengan buaian yang disewakan oleh Pak Abu , wedding planner yang glam tu..

 

Cepat booking tarikh majlis anakanda tersayang anda!!

NOTA TERKINI: Untuk melihat pakej terkini yang ditawarkan sila klik sini.

Salam Fairy Tale!

logo
Baby & Me Facebook Fan
Zatul Ramzi On Twitter



logo
I Can Teach My Child
Dila
Tags
Calender
July 2017
M T W T F S S
« Mar    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
Disclaimer

1. Declaration of most of the articles are written and owned by blog owner based on the blog owner knowledges in lactation, breastfeeding and also based on personal experience. If you have any hesitation in any article or fact, please email blog owner
for confirmation or for correction. Please do not use all the articles without permission. Please email blog owner ; Zatul Hijanah Ramzi via zatul@babynme.com.my to do so.

2. Declaration of maybe some articles are copy from others website/blog. Blog owner; Zatul Hijanah Ramzi is not liable to legal action if the facts contained in the articles either taken from other blogs are wrong or miss fact.

3. Declaration of image(s) (exclude general picture from google and friends) are the personal property of the blog owner; Zatul Hijanah Ramzi.

4. Declaration of image usage including all family & personal's image(s) (exclude general picture from google) is strictly prohibited without the written consent of the blog owner; Zatul Hijanah Ramzi. Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.

5. Declaration of editing or removing the watermark on image(s) is strictly prohibited and automatically qualifies as breach of intellectual property of the blog owner; Zatul Hijanah Ramzi. Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.

6.Declaration if any inappropriate comments will not be approved or discarded at the discretion of the blog owner. Its a blog owner right to do so.