Posts Tagged ‘Buai Berendoi’

Majlis Berendoi/akikah/cukur jambul anakanda pelakon Rabecca Nur Al Islam

Assalamualaikum.

 

Agak dah lama juga ni. Dah sebulan baru nak update cerita pasal buai / buaian berendoi BABY N ME yang digunakan untuk majlis berendoi/akikah/cukur jambul puteri kedua, Baby Nur Anggerik Renismee anakanda kepada pelakon cantik manis Rabecca Nur Al Islam dan suami, Nor Azam Datuk Sulaiman. Majlis berlangsung pada 2 November 2013. Di majlis yang sama juga diadakan sambutan harijadi yang pertama untuk puteri pertama mereka Nur Anggun Riverra.

Majlis ini juga mendapat liputan media dan juga rancangan berprestij tinggi NONA, TV3.

Kalau ada yang nak booking pelamin begini, call or whatsapp 0163855189 atau nak ber instachat pun boleh. Follow kami @babynmemsia.

Enjoy gambar ye.

IMG_20131102_150959-picsay

20131102_142249

20131102_150030-picsay

picsay-1386296342041

picsay-1386295416547

picsay-1386297091916

20131102_144024-picsay

20131102_154258-picsay

IMG_20131105_194013-picsay

 

 

Baby N Me Fantasia Cradle

Assalamualaikum,

Kami ada berita baik bagi mereka yang inginkan kesederhanaan. Entry ini untuk memperkenalkan buaian yang kecil sedikit tetapi masih kelihatan mewah untuk mereka yang inginkan kesederhanaan tetapi menawan dalam majlis meraikan kelahiran anakanda tersayang. Memperkenalkan Baby N Me Fantasia Cradle.

Kalau berminat untuk menyewa bagi majlis anakanda anda, boleh email ke admin@babynme.com.my atau tinggalkan mesej untuk kami melalui facebook di ruangan message di fan page kami di www.facebook.com/BABYnMeMsia.

Salam kasih,

 

Baby N Me di dalam Redmummy.com Sempena Majlis Akikah/Cukur Jambul/Berendoi anak Kak Red

Assalamualaikum,

Kebetulan pula pada hari yang sama, Baby N Me appeared juga dalam Redmummy.com pada 5 June 2012 yang lalu. Boleh baca dan tengok banyak lagi gambar kat Sini.

Pictures credit to  The Photoliciuos. Oh ya, deco kali ni memang 100% daripada Baby N Me. Berpeluh memasang buaian hari tu…Stucture tu memang payah nak pasang oleh team gegirl like us kat Baby N Me.

So sharing the picture kat blog Redmummy semasa majlis Berendoi Baby Zeeshan aka Baby Red.

 

Ok. Tu jer. TQ Kak Red and family yang baik hati. Adik I, Scha ingatkan Kak Red baru ada anak sorang, Baby Red.

BABY N ME SLEEPING BEAUTY CRADLE – DAZZLE PACKAGE UNTUK MAJLIS AKIKAH/BERENDOI/CUKUR JAMBUL

 Assalamualaikum,

Presenting our BABY N ME SLEEPING BEAUTY CRADLE new look. This cradle can fit and nice for 2 babies or twin babies. Any Inquiry please email admin@babynme.com.my  or ring 016-3855189. Below are some pictures for our Dazzle package for Sleeping beauty Cradle.

P/S: Our fax still under maintenance. Please call if you want to fax to us.

Salam Kasih,

BABY N ME FAIRY TALE CRADLE UTK BABY AMINAH

Assalamualaikum,

Ini pula Baby N ME Fairy Tale Cradle untuk Baby Aminah anakanda kepada Hajah Azura dan Haji Abdul Samad. Disewa oleh DjariArtz dan dideco oleh NurHampers.

Nak Sewa Baby N Me Fairy Tale Cradle dan deco cam ni? email kami di admin@babynme.com.my.

Salam kasih,

 

Baby N Me Sleeping Beauty Cradle @ Majlis Akikah & Berendoi Anak Blogger Beautifulnara.com

Assalamualaikum,

Ini adalah gambar Baby N Me Sleeping Beauty Cradle yang telah dihias oleh What a Lovely wedding untuk putera kepada Blogger glamer Nara yang mengendalikan laman web www.beautifulnara.com.

So you oll, kalau nak sewa Baby N Me Sleeping Beauty dan nak deco cam ni, meh roger i dan kita boleh juga bagi deco yang ala-ala begini.

Salam kasih,

BABY N ME FAIRY TALE CRADLE – BUAI BERENDOI/CUKUR JAMBUL/AKIKAH

Assalamualaikum,

Apa khabar you all? Saya sihat..lama tak update citer-ceriti saya dan anak-anak ekk..Saya lebih aktif di Facebook berbanding blog ni tapi saya sedaya upaya akan update blog ni sekerap yang boleh.

emmm.. just nak war-warkan sikit mengenai bisnes baru Baby N Me ni.. Skang ni Baby N Me dah ada pakej  sewa buai berendoi khas untuk you all yang nak buat majlis berendoi+akikah+cukur jambul untuk newborn/baby you all. Kami namakan buai/cradle ni BABY N ME Fairy Tale Cradle. Pakej sewa buai/cradle ni bermula daripada RM350.00. Dibawah ni ada sebahagian gambar yang we all ambil untuk tujuan promosi di majalah Pa & Ma. Kalau nak sewa, email ke admin@babynme.com.my yer… Kami menerima tempahan untuk sekitar Kuala Lumpur, Klang, Shah Alam, Putrajaya, Kajang, Bangi, Banting dan luar kawasan juga. Lain negeri kalau nak sewa boleh juga, just email ke admin@babynme.com.my yer..

Kenapa dipanggil Fairy Tale Cradle? Tengok ler rupa paras buai ni kat bawah tu… Macam kereta kuda Cinderella, kan? Sebab tu la saya namakan BABY N ME Fairy Tale Cradle.

Selain tu, kami juga menerima tempahan untuk sediakan goody beg untuk majlis you all. Kalau nak special design for your goody beg, pembalut coklat, pembalut air mineral, etc pun we all boleh designkan. Baby N Me ada inhouse designer tau untuk buat ni..bukan saya yang design tapi our designer la. Kalau harap saya, alamak…apa design la saya nak reka. Kerastangan saya ni…Tempahan kena buat atleast sebulan sebelum majlis yer. Ini supaya kami ada masa untuk menyediakan semua keperluan yang anda minta. Nak suh reka special design untuk air mineral ke, pembalut coklat ker atau apa juga la..sila-sila la contact admin@babynme.com.my dan kami akan cuba designkan secomel yang boleh untuk anda yer.. Nak photographer untuk majlis juga kami sediakan..All in one la pakej ni.. kami juga menerima tempahan untuk design comel bagi majlis harijadi anak anda…Jom Jom tempah dengan Baby N Me..

So sempena pengenalan kepada bisnes baru ni dan sempena Year End Sale until 2 Januari 2012 ni, saya dengan murah hatinya mengumumkan harga promosi tempah sekarang  hingga 2 Januari 2011 (tak kisahlah tarikh majlis anda next year atau this year, tempah sekarang akan dapat harga promosi), kami akan bagi full pakage macam dalam gambar di atas dan dibawah ni dengan harga hanya RM550.00 jer (tak termasuk pengangkutan/photographer yer (pengangkutan pun sekali caj jer). Harga asal full pakej ialah RM750.00). Kalau nak sewa pakej basic yang hanya ada sewa buai + tilam+bantal+bantal peluk sahaja dah RM350 (untuk harga pakej yang lain, sila email admin@babynme.com.my). Ini full pakej baru RM550.00 (harga tawaran ini telah tamat. Harap maklum). Puas hati you!!. Buai ni sama designnya dengan buaian yang disewakan oleh Pak Abu , wedding planner yang glam tu..

 

Cepat booking tarikh majlis anakanda tersayang anda!!

NOTA TERKINI: Untuk melihat pakej terkini yang ditawarkan sila klik sini.

Salam Fairy Tale!

logo
Baby & Me Facebook Fan
Zatul Ramzi On Twitter



logo
I Can Teach My Child
Dila
Tags
Calender
May 2017
M T W T F S S
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Disclaimer

1. Declaration of most of the articles are written and owned by blog owner based on the blog owner knowledges in lactation, breastfeeding and also based on personal experience. If you have any hesitation in any article or fact, please email blog owner
for confirmation or for correction. Please do not use all the articles without permission. Please email blog owner ; Zatul Hijanah Ramzi via zatul@babynme.com.my to do so.

2. Declaration of maybe some articles are copy from others website/blog. Blog owner; Zatul Hijanah Ramzi is not liable to legal action if the facts contained in the articles either taken from other blogs are wrong or miss fact.

3. Declaration of image(s) (exclude general picture from google and friends) are the personal property of the blog owner; Zatul Hijanah Ramzi.

4. Declaration of image usage including all family & personal's image(s) (exclude general picture from google) is strictly prohibited without the written consent of the blog owner; Zatul Hijanah Ramzi. Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.

5. Declaration of editing or removing the watermark on image(s) is strictly prohibited and automatically qualifies as breach of intellectual property of the blog owner; Zatul Hijanah Ramzi. Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.

6.Declaration if any inappropriate comments will not be approved or discarded at the discretion of the blog owner. Its a blog owner right to do so.