Archive for the ‘Baby N ME Fairy Tale Cradle’ Category

Pakej terkini – Pakej Cinta Kasih

Assalamualaikum,
Kami ada pakej baru untuk buaian berendoi/akikah/cukur jambul yang kami namakan Pakej Cinta Kasih.

Didalam gambar ialah Pakej Cinta Kasih.

20131202_130015-picsay

Tempahan untuk tahun 2014 kini dibuka.

Pakej termasuk :
Buaian Fantasia
Console table
Tempat duduk ibu
Tilam
Bantal kepala
Bantal peluk
Bantal hiasan
Karpet bulu
Stage
Backdrop
Artificial decoration flower
Sportlight
Stand Chandilier
Bekas peralatan cukur jambul
10 Goody bags ( mineral water + personalise fridge magnet +
Bunga telur teddy bear/bunga pom pom)

Syarat-syarat:

1.Tempahan perlu dibuat sekurang kurangnya sebulan untuk memberi laluan kerja-kerja printing personalise fridge magnet & bunga telur.

2. Sekiranya masa tempahan kurang dpd sebulan, item didalam goody bag akan ditukar mengikut kesesuaian.

3. Deposit 50% perlu dibayar untuk mengesahkan tempahan.

4. Kami memahami adakalanya pelanggan mempunyai idea dekoarasi idaman yang tersendiri. Sekiranya pelanggan mempunyai idea dekorasi idaman sendiri, mohon maklumkan. Kami akan memberikan sebutharga yang bersesuaian dengan bajet dan dekorasi idaman pelanggan.

5. Sebarang kerosakan pada barangan yang disewa, bayaran gantirugi akan ditanggung oeh pihak pelanggan.

6. Pada tahun 2014, harga sewaan buaian berendoi adalah termasuk sekali kos pengangkutan.

7. Rundingan boleh dibuat untuk dekorasi bagi menyesuaikan dengan bajet pelanggan. Kami hanya menjalankan kerja dekorasi pelamin/buaian berendoi dan tidak akan membuat kerja mengemas rumah pelanggan. Mohon dikosongkan kawasan yang diperlukan untuk meletak pelamin/buaian.

8. Sekiranya anda berdekatan dgn butik kami di Bandar Putera, Klang,anda dialu-alukan untuk datang untuk membuat rundingan dan tempahan. Namun begitu, temujanji perlu dibuat terlebih dahulu.

9. Kami boleh dihubungi melalui telefon/sms/whatsapp di no 0163855189.

10. Kami juga boleh dihubungi melalui melalui instachat & twitter. Please follow @babynmemsia.

Promosi Pakej Bella & Sweet utk Buaian Berendoi sempena Cuti Sekolah

Assalamualaikum…

Lama kan tak muncul muncul kat sini. Bz you.

Ok la..ni nak maklumkan ni, sempena cuti sekolah yg bakal tiba mulai 16 hb November 2013 ni, Baby N Me akan mengadakan promosi untuk pakej Bella & Sweet.

Untuk pakej basic ni harga promosi adalah RM400.00.

Meh meh cepat, booking..berebut ni tau orang hantar whatsapp dan call bila kita start buat promosi tapi masih lagi ada kekosongan slot utk dimasukkan.
Pakej Sweet

Kalau yg tak perasaan satu pakej Bella dan Sweet, gambar ada di atas ni. Kalau nak deco lain pun boleh tapi harga jadi lain sikit la ye.

www.babynme.com.my .

Pakej Sweet

bella - with BabyNMe Watermark
Pakej Bella

Kita juga akan bagi decoration bantal bantal hiasan utk promosi ni beserta tempat duduk ibu.

S tunggu apa lagi? Ok call atau whatsapp ke 0163855189 utk booking buaian berendoi dan tarikh majlis berendoi/akikah/cukur jambul anak anda. Nanti gigit jari plak kalau dah penuh.

Salam kasih,

Baby Cradle For Baby Full Moon Ceremony or Baby Naming Ceremony

Assalamualaikum and Hi,

We get some feedback and request from our Indian and Chinese potential client to rent our beautiful cradles for Baby Naming Ceremony and Full Moon Ceremony. (Yeay!)

Yes, of course we accept booking from other races such as Indian & Chinese and etc. In fact we already done one for Mrs. Santhana and her baby boy. They used our cradle in their’s naming ceremony on 1 July 2012 at their’s home in Taman Sri Muda, Shah Alam.

Baby N Me Fairy Tale Cradle in Blue Colour Theme for Mrs Santhana’s Baby

So if you interested to use our cradles in your event, please do call us, ya.. We happy to answer you.

Salam kasih,

Baby N Me di dalam Redmummy.com Sempena Majlis Akikah/Cukur Jambul/Berendoi anak Kak Red

Assalamualaikum,

Kebetulan pula pada hari yang sama, Baby N Me appeared juga dalam Redmummy.com pada 5 June 2012 yang lalu. Boleh baca dan tengok banyak lagi gambar kat Sini.

Pictures credit to  The Photoliciuos. Oh ya, deco kali ni memang 100% daripada Baby N Me. Berpeluh memasang buaian hari tu…Stucture tu memang payah nak pasang oleh team gegirl like us kat Baby N Me.

So sharing the picture kat blog Redmummy semasa majlis Berendoi Baby Zeeshan aka Baby Red.

 

Ok. Tu jer. TQ Kak Red and family yang baik hati. Adik I, Scha ingatkan Kak Red baru ada anak sorang, Baby Red.

BABY N ME SLEEPING BEAUTY CRADLE – DAZZLE PACKAGE UNTUK MAJLIS AKIKAH/BERENDOI/CUKUR JAMBUL

 Assalamualaikum,

Presenting our BABY N ME SLEEPING BEAUTY CRADLE new look. This cradle can fit and nice for 2 babies or twin babies. Any Inquiry please email admin@babynme.com.my  or ring 016-3855189. Below are some pictures for our Dazzle package for Sleeping beauty Cradle.

P/S: Our fax still under maintenance. Please call if you want to fax to us.

Salam Kasih,

BABY N ME FAIRY TALE CRADLE UTK BABY AMINAH

Assalamualaikum,

Ini pula Baby N ME Fairy Tale Cradle untuk Baby Aminah anakanda kepada Hajah Azura dan Haji Abdul Samad. Disewa oleh DjariArtz dan dideco oleh NurHampers.

Nak Sewa Baby N Me Fairy Tale Cradle dan deco cam ni? email kami di admin@babynme.com.my.

Salam kasih,

 

Baby N Me Sleeping Beauty Cradle @ Majlis Akikah & Berendoi Anak Blogger Beautifulnara.com

Assalamualaikum,

Ini adalah gambar Baby N Me Sleeping Beauty Cradle yang telah dihias oleh What a Lovely wedding untuk putera kepada Blogger glamer Nara yang mengendalikan laman web www.beautifulnara.com.

So you oll, kalau nak sewa Baby N Me Sleeping Beauty dan nak deco cam ni, meh roger i dan kita boleh juga bagi deco yang ala-ala begini.

Salam kasih,

Pakej BABY N ME Cradle / Buaian Berendoi/Buaian Akikah Utk Majlis Akikah/Cukur Jambul

Assalamualaikum,

Kami mempunyai 2 jenis buaian berendoi utk disewa iaitu

  1. Baby N Me Fairy Tale Cradle
  2. Baby N Me Sleeping Beauty Cradle

Berikut adalah pakej terkini yang ditawarkan kepada pelanggan yang berminat untuk menyewa buai /Cradle / Buaian Berendoi utk buaian jenis Baby N Me Fairy Tale Cradle:

 

A. PAKEJ BELLA

1.Sewa Buaian
2. Hiasan Buaian
3. Tilam, Bantal dan Bantal Peluk
4. 2 Hiasan Bunga (kecil) (tidak Termasuk Bakul Putih)
5. Hiasan Bear

B. PAKEJ SARATINA

1.Sewa Buaian
2. Hiasan Buaian
3. Tilam, Bantal dan Bantal Peluk
4. 2 Hiasan Bunga (kecil) + 2 Bekas Pumpkin
5. 2 Hiasan Bunga Sederhana + pasu hiasan
6. 2 hiasan Bunga Besar + pasu hiasan
7. Karpet

 

C. PAKEJ REPUNZEL

1.Sewa Buaian
2.Hiasan Buaian
3.Tilam, Bantal dan Bantal Peluk
4. 2 Hiasan Bunga (kecil) + 2 Bekas Pumpkin
5. 2 Hiasan Bunga Sederhana + pasu hiasan
6. 2 hiasan Bunga Besar + pasu hiasan
7. Patung teddy bear
8. Bantal hiasan
9. Karpet
10. Backdrop

D. PAKEJ CINDERELLA

1. Sewa Buaian
2. Hiasan Buaian
3. Tilam, Bantal dan Bantal Peluk
4. 2 Hiasan Bunga (kecil) + 2 Bekas Pumpkim
5. 2 Hiasan Bunga Sederhana + pasu hiasan
6. 2 Hiasan Bunga Besar + pasu hiasan
7. Patung teddy bear
8. Karpet
9. Backdrop
10. Bantal hiasan
11. Alatan Cukur jambul
12. Sportlight
13. Paper lantern

E. PAKEJ BABY N ME FAIRIES GARDEN

1. Garden Structure + Hiasan
2. Sewa Buaian
3. Hiasan Buaian
4. Tilam, Bantal dan Bantal Peluk
5. 2 Hiasan Bunga (kecil) + 2 Bekas Pumpkim
6. 2 Hiasan Bunga Sederhana + pasu hiasan
7. 2 Hiasan Bunga Besar + pasu hiasan
8. Hanging Lantern
9. Patung teddy bear
10. Karpet
11. Backdrop
12. Bantal hiasan
13. Alatan Cukur jambul
14. Sportlight
15. Stand Sangkar Burung
16. Sangkar burung + hiasan

 

BERIKUT ADALAH PAKEJ BAGI BABY N ME SLEEPING BEAUTY CRADLE:

A. PAKEJ PRINCESS JASMINE

1. Sewa Buaian
2. Hiasan Buaian
3. Tilam, Bantal dan Bantal Peluk
4. Hiasan Bunga (kecil)

5. Bekas merenjis

 

Sila baca syarat dan terma kami. Sekiranya anda tidak bersetuju dengan syarat kami, kami mungkin bukan perancang majlis yang anda cari. Syarat ini mungkin berubah mengikut kesesuaian berdasarkan pertimbangan kami dan juga keadaan.

Syarat dan terma:

1. Warna tema yang sediada ialah Baby Purple, Baby Pink, White, Butter Yellow & Baby Blue Theme. Sekiranya anda inginkan warna tema selain daripada yang tertaera diatas, kos penyewaaan adalah berlainan. Kami akan memberikan sebutharga untuk tema anda.

2. Anda juga boleh mencadangkan konsep pilihan anda dan sebutharga akan diberikan berdasarkan konsep yang anda minta.

3. Rangka buaian kami juga boleh disewa sebagai mini pelamin untuk bertunang ataupun khatam Quran.

4. Pembayaran deposit sebanyak 50% perlu dibuat sebagai jaminan untuk menyimpan tarikh majlis anda. 50% lagi perlu dibayar sebelum pemasangan buaian dibuat.

5. Sekiranya terdapat kecacatan atau kehilangan pada buaian dan barang perhiasan, pihak pelanggan perlu membayar ganti rugi berdasarkan harga barang tersebut. Contohnya jika kehilangan anak patung – pembayaran ganti rugi dibuat berdasarkan harga anak patung tersebut.

6. Sekiranya kawasan majlis anda berada diluar Lembah Klang, tempat tinggal perlu disediakan untuk team Baby N Me bermalam.

7.Kami bersedia menerima tempahan mengikut tema dan bajet anda. Jika anda perlukan perkhidmatan selain di atas seperti catering/ jurugambar/makeupartis/penyediaan custom made goody beg/bunga telur /custom made chocolate wraping , ballon dan lain-lain lagi, sila beritahu kami. Kami sedia berbincang untuk memberikan perkhidmatan dan harga yang berpatutan.

8.Penghantaran
Sekitar 20 km pertama – Percuma
Lain-lain kawasan/daerah/negeri – bergantung kepada jarak perjalanan (sekali caj sahaja)

Sila hubungi 016-3855189 untuk sebarang pertanyaan dan tempahan.

Salam Kasih,

BABY N ME Cradle/Buaian Berendoi Untuk Majlis Berendoi/Cukur Jambul/Akikah

Assalamualaikum,

BABY N ME menyediakan perkhidmatan penyewaaan Buaian Berendoi untuk majlis berendoi/cukurjambul/akikah untuk anak anda. Buaian kami sangat Cantik, kukuh, selamat dan menggunakan besi tempawan. Jika berminat untuk menyewa boleh hubungi admin@babynme.com.my atau call  016-3855189.

Untuk melihat contoh package, sila klik kat sini ye.

Salam Kasih,

February Promotion!

Assalamualaikum,

Get Baby N Me Fairy Tale Cradle  full package at this price – -> RM650.00 only! Book your baby’s berendoi event date now!

What is include in this package? Here it is  :

Pakej 9 (Cinderella)-  Nomal rental price  is RM750.00
  1. Sewa Buaian
  2. Hiasan Buaian
  3. Tilam, Bantal dan Bantal Peluk
  4. 2 Hiasan Bunga (kecil) + 2 Bekas Pumpkim
  5. 2 Hiasan Bunga Sederhana + pasu hiasan
  6. 2 hiasan Bunga Besar + pasu hiasan
  7. 3 patung teddy bear
  8. Karpet
  9. Backdrop
  10. Alatan Cukur jambul
  11. Sportlight
  12. Goody beg untuk 20 orang (marhaban)

So boleh booking dah date anda. Bulan depan, 3 bulan lagi ? Tak kisah. Harga valid untuk majlis yang akan diadakan daripada Feb 2012 hingga May 2012 sahaja yer…

nak booking? Email kami di admin@babynme.com.my

 

Salam kasih,

 

logo
Baby & Me Facebook Fan
Zatul Ramzi On Twitter



logo
I Can Teach My Child
Dila
Tags
Calender
July 2017
M T W T F S S
« Mar    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
Disclaimer

1. Declaration of most of the articles are written and owned by blog owner based on the blog owner knowledges in lactation, breastfeeding and also based on personal experience. If you have any hesitation in any article or fact, please email blog owner
for confirmation or for correction. Please do not use all the articles without permission. Please email blog owner ; Zatul Hijanah Ramzi via zatul@babynme.com.my to do so.

2. Declaration of maybe some articles are copy from others website/blog. Blog owner; Zatul Hijanah Ramzi is not liable to legal action if the facts contained in the articles either taken from other blogs are wrong or miss fact.

3. Declaration of image(s) (exclude general picture from google and friends) are the personal property of the blog owner; Zatul Hijanah Ramzi.

4. Declaration of image usage including all family & personal's image(s) (exclude general picture from google) is strictly prohibited without the written consent of the blog owner; Zatul Hijanah Ramzi. Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.

5. Declaration of editing or removing the watermark on image(s) is strictly prohibited and automatically qualifies as breach of intellectual property of the blog owner; Zatul Hijanah Ramzi. Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.

6.Declaration if any inappropriate comments will not be approved or discarded at the discretion of the blog owner. Its a blog owner right to do so.