Archive for the ‘PROMOTION’ Category

Baby N Me Fantasia Cradle

Assalamualaikum,

Kami ada berita baik bagi mereka yang inginkan kesederhanaan. Entry ini untuk memperkenalkan buaian yang kecil sedikit tetapi masih kelihatan mewah untuk mereka yang inginkan kesederhanaan tetapi menawan dalam majlis meraikan kelahiran anakanda tersayang. Memperkenalkan Baby N Me Fantasia Cradle.

Kalau berminat untuk menyewa bagi majlis anakanda anda, boleh email ke admin@babynme.com.my atau tinggalkan mesej untuk kami melalui facebook di ruangan message di fan page kami di www.facebook.com/BABYnMeMsia.

Salam kasih,

 

Baby N Me di Majlis Akikah Anak En. Nara dari Beautifulnara.com

Assalamualaikum,

Saja nak share yang pada 5 June 2012 yakni Selasa yang lalu, Baby N Me telah disebut didalam beautifulnara.com.

Ala sebut sebab cerita majlis berendoi baby En. Nara yang berlangsung hari tu. Kalau nak baca boleh baca kat sini.

 

Just nak share gambar yang ada diupload oleh En. Nara.

 

En. Nara dan Baby Aariz

Deco adalah daripada What A Lovely Wedding  dan gambar credit to Newborn Pixs

 

Salam Kasih,

BABY N ME SLEEPING BEAUTY CRADLE – DAZZLE PACKAGE UNTUK MAJLIS AKIKAH/BERENDOI/CUKUR JAMBUL

 Assalamualaikum,

Presenting our BABY N ME SLEEPING BEAUTY CRADLE new look. This cradle can fit and nice for 2 babies or twin babies. Any Inquiry please email admin@babynme.com.my  or ring 016-3855189. Below are some pictures for our Dazzle package for Sleeping beauty Cradle.

P/S: Our fax still under maintenance. Please call if you want to fax to us.

Salam Kasih,

Pakej BABY N ME Cradle / Buaian Berendoi/Buaian Akikah Utk Majlis Akikah/Cukur Jambul

Assalamualaikum,

Kami mempunyai 2 jenis buaian berendoi utk disewa iaitu

  1. Baby N Me Fairy Tale Cradle
  2. Baby N Me Sleeping Beauty Cradle

Berikut adalah pakej terkini yang ditawarkan kepada pelanggan yang berminat untuk menyewa buai /Cradle / Buaian Berendoi utk buaian jenis Baby N Me Fairy Tale Cradle:

 

A. PAKEJ BELLA

1.Sewa Buaian
2. Hiasan Buaian
3. Tilam, Bantal dan Bantal Peluk
4. 2 Hiasan Bunga (kecil) (tidak Termasuk Bakul Putih)
5. Hiasan Bear

B. PAKEJ SARATINA

1.Sewa Buaian
2. Hiasan Buaian
3. Tilam, Bantal dan Bantal Peluk
4. 2 Hiasan Bunga (kecil) + 2 Bekas Pumpkin
5. 2 Hiasan Bunga Sederhana + pasu hiasan
6. 2 hiasan Bunga Besar + pasu hiasan
7. Karpet

 

C. PAKEJ REPUNZEL

1.Sewa Buaian
2.Hiasan Buaian
3.Tilam, Bantal dan Bantal Peluk
4. 2 Hiasan Bunga (kecil) + 2 Bekas Pumpkin
5. 2 Hiasan Bunga Sederhana + pasu hiasan
6. 2 hiasan Bunga Besar + pasu hiasan
7. Patung teddy bear
8. Bantal hiasan
9. Karpet
10. Backdrop

D. PAKEJ CINDERELLA

1. Sewa Buaian
2. Hiasan Buaian
3. Tilam, Bantal dan Bantal Peluk
4. 2 Hiasan Bunga (kecil) + 2 Bekas Pumpkim
5. 2 Hiasan Bunga Sederhana + pasu hiasan
6. 2 Hiasan Bunga Besar + pasu hiasan
7. Patung teddy bear
8. Karpet
9. Backdrop
10. Bantal hiasan
11. Alatan Cukur jambul
12. Sportlight
13. Paper lantern

E. PAKEJ BABY N ME FAIRIES GARDEN

1. Garden Structure + Hiasan
2. Sewa Buaian
3. Hiasan Buaian
4. Tilam, Bantal dan Bantal Peluk
5. 2 Hiasan Bunga (kecil) + 2 Bekas Pumpkim
6. 2 Hiasan Bunga Sederhana + pasu hiasan
7. 2 Hiasan Bunga Besar + pasu hiasan
8. Hanging Lantern
9. Patung teddy bear
10. Karpet
11. Backdrop
12. Bantal hiasan
13. Alatan Cukur jambul
14. Sportlight
15. Stand Sangkar Burung
16. Sangkar burung + hiasan

 

BERIKUT ADALAH PAKEJ BAGI BABY N ME SLEEPING BEAUTY CRADLE:

A. PAKEJ PRINCESS JASMINE

1. Sewa Buaian
2. Hiasan Buaian
3. Tilam, Bantal dan Bantal Peluk
4. Hiasan Bunga (kecil)

5. Bekas merenjis

 

Sila baca syarat dan terma kami. Sekiranya anda tidak bersetuju dengan syarat kami, kami mungkin bukan perancang majlis yang anda cari. Syarat ini mungkin berubah mengikut kesesuaian berdasarkan pertimbangan kami dan juga keadaan.

Syarat dan terma:

1. Warna tema yang sediada ialah Baby Purple, Baby Pink, White, Butter Yellow & Baby Blue Theme. Sekiranya anda inginkan warna tema selain daripada yang tertaera diatas, kos penyewaaan adalah berlainan. Kami akan memberikan sebutharga untuk tema anda.

2. Anda juga boleh mencadangkan konsep pilihan anda dan sebutharga akan diberikan berdasarkan konsep yang anda minta.

3. Rangka buaian kami juga boleh disewa sebagai mini pelamin untuk bertunang ataupun khatam Quran.

4. Pembayaran deposit sebanyak 50% perlu dibuat sebagai jaminan untuk menyimpan tarikh majlis anda. 50% lagi perlu dibayar sebelum pemasangan buaian dibuat.

5. Sekiranya terdapat kecacatan atau kehilangan pada buaian dan barang perhiasan, pihak pelanggan perlu membayar ganti rugi berdasarkan harga barang tersebut. Contohnya jika kehilangan anak patung – pembayaran ganti rugi dibuat berdasarkan harga anak patung tersebut.

6. Sekiranya kawasan majlis anda berada diluar Lembah Klang, tempat tinggal perlu disediakan untuk team Baby N Me bermalam.

7.Kami bersedia menerima tempahan mengikut tema dan bajet anda. Jika anda perlukan perkhidmatan selain di atas seperti catering/ jurugambar/makeupartis/penyediaan custom made goody beg/bunga telur /custom made chocolate wraping , ballon dan lain-lain lagi, sila beritahu kami. Kami sedia berbincang untuk memberikan perkhidmatan dan harga yang berpatutan.

8.Penghantaran
Sekitar 20 km pertama – Percuma
Lain-lain kawasan/daerah/negeri – bergantung kepada jarak perjalanan (sekali caj sahaja)

Sila hubungi 016-3855189 untuk sebarang pertanyaan dan tempahan.

Salam Kasih,

Medela on SALE!!

Assalamualaikum,

CRAZY SALE! on  MEDELA Breastpump in March 2012! Berbaloi-baloi!

 

 

 

 

 

Interested? Pre-order items and please proceed your order to admin@babynme.com.my. 50% deposit are required for this offered to make sure you are really serious to purchase.

Warm Regards and Salam Kasih,

 

MEDELA BREASTPUMP ON SALE AGAIN!

 

Untuk maklumat lanjut sila ke Kedai Online BABY N ME.

Offer sangat berbaloi untuk penjimatan. Cepat order!

 

Salam Kasih,

 

February Promotion!

Assalamualaikum,

Get Baby N Me Fairy Tale Cradle  full package at this price – -> RM650.00 only! Book your baby’s berendoi event date now!

What is include in this package? Here it is  :

Pakej 9 (Cinderella)-  Nomal rental price  is RM750.00
  1. Sewa Buaian
  2. Hiasan Buaian
  3. Tilam, Bantal dan Bantal Peluk
  4. 2 Hiasan Bunga (kecil) + 2 Bekas Pumpkim
  5. 2 Hiasan Bunga Sederhana + pasu hiasan
  6. 2 hiasan Bunga Besar + pasu hiasan
  7. 3 patung teddy bear
  8. Karpet
  9. Backdrop
  10. Alatan Cukur jambul
  11. Sportlight
  12. Goody beg untuk 20 orang (marhaban)

So boleh booking dah date anda. Bulan depan, 3 bulan lagi ? Tak kisah. Harga valid untuk majlis yang akan diadakan daripada Feb 2012 hingga May 2012 sahaja yer…

nak booking? Email kami di admin@babynme.com.my

 

Salam kasih,

 

BABY N ME di Bandar Putera

Assalamualaikum,

Baby N Me akan ada kedai fizikal dan Insya Allah akan beroperasi pada awal tahun 2012 ini. Sudi sudi la singgah yer.  Untuk warga Bandar Putera, Bukit Kemuning, Kampung Jawa, Jalan Kebun, Taman Sentosa, Bukit Naga, Bukit Rimau, Bandar Puteri, Bukit Tinggi, Bandar Botanic dan Kota Kemuning dan kawasan-kawasan yang berhampiran, nanti boleh lah singgah yer ke Breastfeeding store ni. Dah tak yah gi jejauh dah.

 

Kalau yang jauh nak datang pun sangat digalakkan. Kedai kami kecil sekecil tuan punya. :D

Ini peta ke Bandar Putera

Salam kasih,

BREASTPUMP YEAR END SALE @ BABY N ME!

Assalamualaikum,
Crazy offer!!! Sale until 31 Disember 2011 yer. Cepat dapatkan! Untuk order sila email admin@babynme.com.my.

Salam kasih,

Suppe Cups On SALE!!!

Assalamaualaikum,

Just want to announce to all our customer, our precious tools for flat, retracted & inverted are back on SALE!

Normal price is RM85.90

But Now

only RM69.90!

Grab yours now!!!!

To order, please contact admin@babynme.com.my.

Salam SALE!!!

logo
Baby & Me Facebook Fan
Zatul Ramzi On Twitter



logo
I Can Teach My Child
Dila
Tags
Calender
July 2014
M T W T F S S
« Dec    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
Disclaimer

1. Declaration of most of the articles are written and owned by blog owner based on the blog owner knowledges in lactation, breastfeeding and also based on personal experience. If you have any hesitation in any article or fact, please email blog owner
for confirmation or for correction. Please do not use all the articles without permission. Please email blog owner ; Zatul Hijanah Ramzi via zatul@babynme.com.my to do so.

2. Declaration of maybe some articles are copy from others website/blog. Blog owner; Zatul Hijanah Ramzi is not liable to legal action if the facts contained in the articles either taken from other blogs are wrong or miss fact.

3. Declaration of image(s) (exclude general picture from google and friends) are the personal property of the blog owner; Zatul Hijanah Ramzi.

4. Declaration of image usage including all family & personal's image(s) (exclude general picture from google) is strictly prohibited without the written consent of the blog owner; Zatul Hijanah Ramzi. Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.

5. Declaration of editing or removing the watermark on image(s) is strictly prohibited and automatically qualifies as breach of intellectual property of the blog owner; Zatul Hijanah Ramzi. Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.

6.Declaration if any inappropriate comments will not be approved or discarded at the discretion of the blog owner. Its a blog owner right to do so.