Pakej BABY N ME Cradle / Buaian Berendoi/Buaian Akikah Utk Majlis Akikah/Cukur Jambul

Assalamualaikum,

Kami mempunyai 2 jenis buaian berendoi utk disewa iaitu

  1. Baby N Me Fairy Tale Cradle
  2. Baby N Me Sleeping Beauty Cradle

Berikut adalah pakej terkini yang ditawarkan kepada pelanggan yang berminat untuk menyewa buai /Cradle / Buaian Berendoi utk buaian jenis Baby N Me Fairy Tale Cradle:

 

A. PAKEJ BELLA

1.Sewa Buaian
2. Hiasan Buaian
3. Tilam, Bantal dan Bantal Peluk
4. 2 Hiasan Bunga (kecil) (tidak Termasuk Bakul Putih)
5. Hiasan Bear

B. PAKEJ SARATINA

1.Sewa Buaian
2. Hiasan Buaian
3. Tilam, Bantal dan Bantal Peluk
4. 2 Hiasan Bunga (kecil) + 2 Bekas Pumpkin
5. 2 Hiasan Bunga Sederhana + pasu hiasan
6. 2 hiasan Bunga Besar + pasu hiasan
7. Karpet

 

C. PAKEJ REPUNZEL

1.Sewa Buaian
2.Hiasan Buaian
3.Tilam, Bantal dan Bantal Peluk
4. 2 Hiasan Bunga (kecil) + 2 Bekas Pumpkin
5. 2 Hiasan Bunga Sederhana + pasu hiasan
6. 2 hiasan Bunga Besar + pasu hiasan
7. Patung teddy bear
8. Bantal hiasan
9. Karpet
10. Backdrop

D. PAKEJ CINDERELLA

1. Sewa Buaian
2. Hiasan Buaian
3. Tilam, Bantal dan Bantal Peluk
4. 2 Hiasan Bunga (kecil) + 2 Bekas Pumpkim
5. 2 Hiasan Bunga Sederhana + pasu hiasan
6. 2 Hiasan Bunga Besar + pasu hiasan
7. Patung teddy bear
8. Karpet
9. Backdrop
10. Bantal hiasan
11. Alatan Cukur jambul
12. Sportlight
13. Paper lantern

E. PAKEJ BABY N ME FAIRIES GARDEN

1. Garden Structure + Hiasan
2. Sewa Buaian
3. Hiasan Buaian
4. Tilam, Bantal dan Bantal Peluk
5. 2 Hiasan Bunga (kecil) + 2 Bekas Pumpkim
6. 2 Hiasan Bunga Sederhana + pasu hiasan
7. 2 Hiasan Bunga Besar + pasu hiasan
8. Hanging Lantern
9. Patung teddy bear
10. Karpet
11. Backdrop
12. Bantal hiasan
13. Alatan Cukur jambul
14. Sportlight
15. Stand Sangkar Burung
16. Sangkar burung + hiasan

 

BERIKUT ADALAH PAKEJ BAGI BABY N ME SLEEPING BEAUTY CRADLE:

A. PAKEJ PRINCESS JASMINE

1. Sewa Buaian
2. Hiasan Buaian
3. Tilam, Bantal dan Bantal Peluk
4. Hiasan Bunga (kecil)

5. Bekas merenjis

 

Sila baca syarat dan terma kami. Sekiranya anda tidak bersetuju dengan syarat kami, kami mungkin bukan perancang majlis yang anda cari. Syarat ini mungkin berubah mengikut kesesuaian berdasarkan pertimbangan kami dan juga keadaan.

Syarat dan terma:

1. Warna tema yang sediada ialah Baby Purple, Baby Pink, White, Butter Yellow & Baby Blue Theme. Sekiranya anda inginkan warna tema selain daripada yang tertaera diatas, kos penyewaaan adalah berlainan. Kami akan memberikan sebutharga untuk tema anda.

2. Anda juga boleh mencadangkan konsep pilihan anda dan sebutharga akan diberikan berdasarkan konsep yang anda minta.

3. Rangka buaian kami juga boleh disewa sebagai mini pelamin untuk bertunang ataupun khatam Quran.

4. Pembayaran deposit sebanyak 50% perlu dibuat sebagai jaminan untuk menyimpan tarikh majlis anda. 50% lagi perlu dibayar sebelum pemasangan buaian dibuat.

5. Sekiranya terdapat kecacatan atau kehilangan pada buaian dan barang perhiasan, pihak pelanggan perlu membayar ganti rugi berdasarkan harga barang tersebut. Contohnya jika kehilangan anak patung – pembayaran ganti rugi dibuat berdasarkan harga anak patung tersebut.

6. Sekiranya kawasan majlis anda berada diluar Lembah Klang, tempat tinggal perlu disediakan untuk team Baby N Me bermalam.

7.Kami bersedia menerima tempahan mengikut tema dan bajet anda. Jika anda perlukan perkhidmatan selain di atas seperti catering/ jurugambar/makeupartis/penyediaan custom made goody beg/bunga telur /custom made chocolate wraping , ballon dan lain-lain lagi, sila beritahu kami. Kami sedia berbincang untuk memberikan perkhidmatan dan harga yang berpatutan.

8.Penghantaran
Sekitar 20 km pertama – Percuma
Lain-lain kawasan/daerah/negeri – bergantung kepada jarak perjalanan (sekali caj sahaja)

Sila hubungi 016-3855189 untuk sebarang pertanyaan dan tempahan.

Salam Kasih,

23 Responses to “Pakej BABY N ME Cradle / Buaian Berendoi/Buaian Akikah Utk Majlis Akikah/Cukur Jambul”

  • fara says:

    Email kan saya gambar dan qoutation termasuk koa pengangkutan ke taman melati ulu kelang bg pakej bella n pakej saratina ASAP.Majlis pada 3/6/2012..date still available?

  • Bonda Q says:

    Kyra, date still available for Bella package. If you still interested with the package just ring me at 016-3855189

  • Adila says:

    Hi
    Boleh emelkan quotation untuk Pakej Bella? Boleh x kalau bear tu nak tukar kepada bunga? Kalau nak temanya baby purple + baby pink berapa? kalau tema white red berapa? TQ

  • Bonda Q says:

    Assalamualaikum,

    dah email dah

  • im martina says:

    Assalamualaikum,
    Boleh email kn saya pakej yg available. Rumah di shah alam, tarikh insyaallah 1st week july.

    Tq

  • yanz says:

    salam,

    bole qoute saya pakej bella. rumah di klang.

  • Bonda Q says:

    nanti saya emailkan ye. Maaf sebab baru nampak komen ni.

  • Adilah says:

    Hi..boleh tahu harga utk pakej cinderella? Theme color exactly mcm gmbr, blue pink…
    Adilah 0129710827
    Majlis berendoi insyaAllah, 16 Sept…

  • Hema says:

    Hi,

    Can i get a quote for rental of cradle & deco ? its meant for a baby boy. an we are having the party in JB.

  • zura says:

    email utk sy hrg utk sume pakej tq

  • nora says:

    nak mintak emaikan quotation untuk pakej C. PAKEJ REPUNZEL, alamat kediaman Hulu Langat Selangor

  • Amy says:

    Boleh pm prices untuk semua cradle n pakej buaian

  • mohd kamil says:

    Salam, saya bercadang ingin mengadakan majlis cukur berendoi untuk puteri saya yang baru berusia 2 bulan setengah. Harap dapat emailkan kepada saya untuk sebut harga pakej repunzel. Thanks so much.

  • LeenRahim says:

    Assalamualaikum…
    sy nak tanye harga(RM) untuk pakej PAKEJ REPUNZEL, PAKEJ CINDERELLA & PAKEJ BABY N ME FAIRIES GARDEN.sy stay kat area shah alam.Planning nk buat majlis sekitar Jan 2013.TQ

  • LeenRahim says:

    Assalamualaikum…
    sy nak tanye harga(RM) untuk pakej PAKEJ REPUNZEL, PAKEJ CINDERELLA & PAKEJ BABY N ME FAIRIES GARDEN.sy stay kat area shah alam.Planning nk buat majlis untuk baby girl sekitar Jan 2013.TQ

  • lenny says:

    Nk quotation utk Pakej saratina pls.tq

  • noresmawarty says:

    Price pakej cenderella

  • Bonda Q says:

    Puan, sila email ke admin@babynme.com.my. TQ

  • Bonda Q says:

    Assalamualaikum,

    Puan, kami telah emailkan harga. mohon email semula ke admin@babynme.com.my

  • Bonda Q says:

    Puan Norleen,

    terima kasih kerana berminat dengan pakej kami. Mohon kemukakan email ke admin@babynme.com.my ye.Boleh juga lihat contoh gambar gambar kami yang lain di Facebbok kami di http://www.facebook.com/BABYnMeMsia.

  • Bonda Q says:

    En. Sukor, Kami akan emailkan senarai pakej tetapi mohon email juga permohonan pertanyaan pakej ini ke admin@babynme.com.my. Ini supaya kami tidak terlepas pandang mengenai pertanyaan yang tuan tanya.

    terima kasih.

  • Bonda Q says:

    Maaf sebab lambat reply. Jika masih berminat boleh email ke admin@babynme.com.my

  • noorhajar kamarudin says:

    Salam,

    Ingin tahu harga pakej2 yg disediakan. Adakah ia termasuk goodie bag?
    Sila emailkan pakej lengkap.

    Sekian. Terima kasih.

Leave a Reply


logo
Baby & Me Facebook Fan
Zatul Ramzi On Twitter



logo
I Can Teach My Child
Dila
Tags
Calender
December 2019
M T W T F S S
« Mar    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
Disclaimer

1. Declaration of most of the articles are written and owned by blog owner based on the blog owner knowledges in lactation, breastfeeding and also based on personal experience. If you have any hesitation in any article or fact, please email blog owner
for confirmation or for correction. Please do not use all the articles without permission. Please email blog owner ; Zatul Hijanah Ramzi via zatul@babynme.com.my to do so.

2. Declaration of maybe some articles are copy from others website/blog. Blog owner; Zatul Hijanah Ramzi is not liable to legal action if the facts contained in the articles either taken from other blogs are wrong or miss fact.

3. Declaration of image(s) (exclude general picture from google and friends) are the personal property of the blog owner; Zatul Hijanah Ramzi.

4. Declaration of image usage including all family & personal's image(s) (exclude general picture from google) is strictly prohibited without the written consent of the blog owner; Zatul Hijanah Ramzi. Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.

5. Declaration of editing or removing the watermark on image(s) is strictly prohibited and automatically qualifies as breach of intellectual property of the blog owner; Zatul Hijanah Ramzi. Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.

6.Declaration if any inappropriate comments will not be approved or discarded at the discretion of the blog owner. Its a blog owner right to do so.