Zatul & Girls Di Ruangan Personaliti Majalah Pa & Ma Isu Jun 2010

Salam,

Tak tahu la ada yang perasan atau tidak, tapi bagi yang dah dapatkan majalah Pa & Ma untuk June 2010, selak-selak la .

Ada cerita saya & anak-anak di ruangan Personaliti.

Boleh baca juga cerita saya melalui online di SINI

Uhmm..Ramai kawan kawan yang tak perasan kerana saya telah di touch up oleh Cik Non, make up artis. Maka ramai la pula yang suggest supaya saya patut berpenampilan begini setiap hari.  make up selalu..eeeerrr…aduh..dengan anak 2 orang ni, rasanya hanya sempat nak bubuh bedak jer..Lipstik pun jarang nak di calitkan dibibir.. Dengan terkejar-kejar masa sana sini, aii rasa buat masa skang ni bio la aii ni maintain sederhana jer..tapi akan datang blom pasti aa, kan.:D

Ada juga yang kata, saya banyak puji hubby saya.

Ya, puji ada makna tu tau..Mana tau dapat gelang emas ke, duit beribu ke masa hadiah harijadi saya nanti..hehehehe..

Abang, pepaham la yer..hahaha..

Ala, kan June ni isu hari bapa, so kena la puji skit, ye tak?

Salam Kasih,

4 Responses to “Zatul & Girls Di Ruangan Personaliti Majalah Pa & Ma Isu Jun 2010”

Leave a Reply


logo
Baby & Me Facebook Fan
Zatul Ramzi On Twitter



logo
I Can Teach My Child
Dila
Tags
Calender
October 2019
M T W T F S S
« Mar    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
Disclaimer

1. Declaration of most of the articles are written and owned by blog owner based on the blog owner knowledges in lactation, breastfeeding and also based on personal experience. If you have any hesitation in any article or fact, please email blog owner
for confirmation or for correction. Please do not use all the articles without permission. Please email blog owner ; Zatul Hijanah Ramzi via zatul@babynme.com.my to do so.

2. Declaration of maybe some articles are copy from others website/blog. Blog owner; Zatul Hijanah Ramzi is not liable to legal action if the facts contained in the articles either taken from other blogs are wrong or miss fact.

3. Declaration of image(s) (exclude general picture from google and friends) are the personal property of the blog owner; Zatul Hijanah Ramzi.

4. Declaration of image usage including all family & personal's image(s) (exclude general picture from google) is strictly prohibited without the written consent of the blog owner; Zatul Hijanah Ramzi. Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.

5. Declaration of editing or removing the watermark on image(s) is strictly prohibited and automatically qualifies as breach of intellectual property of the blog owner; Zatul Hijanah Ramzi. Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.

6.Declaration if any inappropriate comments will not be approved or discarded at the discretion of the blog owner. Its a blog owner right to do so.