Bawa papa shopping…

Assalamualaikum,

Apa khabar hari ni, selepas balik bercuti hari pekerja, mood nak kerja jadi tunggang langgang. Macam Monday blues plak, ekk?

Semalam saya membawa Papa  shopping barang-barang mereka nak ke Mekah.  Belikan apa yang patut. Jubah, selipar, baju singlet, cawat ihram, etc la. Papa akan berangkat Isnin nanti untuk melaksanakan ibadah umrah.  I’m happy for papa dan tq pada Mak Usu yang sponsor pemergian papa menunaikan Umrah. Papa akan pergi ke sana bersama Pak Ngah.

Gambo tak de la masa shopping, sebab malas nak keluarkan tab ambil gambar. Rasanya nak kena beli hp kecik molek skit la yang ada kamera supaya senang ambik gambo?

 Lepas penat bershopping, kena la plak kan bawa anak-anak ke kelas swimming derang. Ummi nak nak K.O sebab penat bawak Atuk derang shopping tapi deran g masih bertenaga nak swimming walaupun petang tu derang ikut sama. Nampak sangatlah Ummi dah tua. tenaga dah kurang…Tua ke? :P

So Officially this coming Saturday until Monday,  I cuti kerja la. Kedai pun tak leh ada Appointment on that day. Saturday nak pasang buaian kat Bangi dan nak attend meeting kat Bandar Baru Bangi. Pas tu ada kenduri kahwin sepupu hubby dan nak jenguk  Papa untuk tengok apa lagi keperluan yang perlu dibeli untuk dia ke sana.

So kalau ada yang nak konsultasi untuk breastfeeding atau nak datang kedai, petang Isnin boleh la yer…tapi call dolu, takut I ke CIDB Shah Alam. Ingat nak jumpa kawan-kawan lama yg ada kat sana lepas hantar papa di KLIA.

Salam Kasih,

 

 

Leave a Reply


logo
Baby & Me Facebook Fan
Zatul Ramzi On Twitter



logo
I Can Teach My Child
Dila
Tags
Calender
July 2019
M T W T F S S
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Disclaimer

1. Declaration of most of the articles are written and owned by blog owner based on the blog owner knowledges in lactation, breastfeeding and also based on personal experience. If you have any hesitation in any article or fact, please email blog owner
for confirmation or for correction. Please do not use all the articles without permission. Please email blog owner ; Zatul Hijanah Ramzi via zatul@babynme.com.my to do so.

2. Declaration of maybe some articles are copy from others website/blog. Blog owner; Zatul Hijanah Ramzi is not liable to legal action if the facts contained in the articles either taken from other blogs are wrong or miss fact.

3. Declaration of image(s) (exclude general picture from google and friends) are the personal property of the blog owner; Zatul Hijanah Ramzi.

4. Declaration of image usage including all family & personal's image(s) (exclude general picture from google) is strictly prohibited without the written consent of the blog owner; Zatul Hijanah Ramzi. Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.

5. Declaration of editing or removing the watermark on image(s) is strictly prohibited and automatically qualifies as breach of intellectual property of the blog owner; Zatul Hijanah Ramzi. Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.

6.Declaration if any inappropriate comments will not be approved or discarded at the discretion of the blog owner. Its a blog owner right to do so.