Selamat Menyambut Ramadhan 1431H

Salam,

Rasanya belum terlambat saya nak mengucapkan Selamat Menyambut Ramadhan pada semua pembaca setia blog saya (hehehe…perasan tak habih).

Hari ini juga bermulanya rutin saya memasak pada seawal 4 pagi dan terkejar-kejar dengan perkara lain. Tapi saya sangat suka dengan Ramadhan. satu perasaan syahdu setiap kali Ramadhan tiba. Kalau boleh saya nak Ramadhan sepanjang masa. Serius! Sebab saya menjadi better person setiap kali Ramadhan.

Qistina juga akan mula berpuasa setengah hari hari ini di Nursery. Kalau tak tahan, alamatnya sebelum sempat tgh dia dah berbuka la tu kot.

Oh ya, pasal topik puasa dan Ramadhan, sebenarnya saya ada menulis mengenai topik ini untuk majalah Mami & Baby serta untuk suratkhabar KOSMO (untuk Jumaat ini . Tips yang diberi adalah daripada hasil sumbangan saya, kawan-kawan dan juga IBCLCs.

untuk blog, insya Allah, saya akan cuba postkan sedikit nanti. Buat masa ni, saya ada banyak deadline artikel untuk saya buat. Bagi saya bernafas sekejap yer.

Ok lah, Selamat menyambut Ramadhan Al-Mubarak dan maafkan saya andai ada  tulisan saya atau kata-kata dan perbuatan saya yang megguris perasaan anda, maafkan saya. Semoga ibadah kita mendapat keberkatannya. Insya Allah.

Nota: Saya baru kehilangan seorang rakan baik yang bekerja di CIDB, Noraishah Nordin kerana kemalangan jalan raya pada Sabtu (7 Ogos 2010) yang lalu di Serdang. Semoga Allah cucuri rahmat ke atas rohnya. Al-Fatihah.

Salam Kasih,

Leave a Reply


logo
Baby & Me Facebook Fan
Zatul Ramzi On Twitter



logo
I Can Teach My Child
Dila
Tags
Calender
October 2019
M T W T F S S
« Mar    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
Disclaimer

1. Declaration of most of the articles are written and owned by blog owner based on the blog owner knowledges in lactation, breastfeeding and also based on personal experience. If you have any hesitation in any article or fact, please email blog owner
for confirmation or for correction. Please do not use all the articles without permission. Please email blog owner ; Zatul Hijanah Ramzi via zatul@babynme.com.my to do so.

2. Declaration of maybe some articles are copy from others website/blog. Blog owner; Zatul Hijanah Ramzi is not liable to legal action if the facts contained in the articles either taken from other blogs are wrong or miss fact.

3. Declaration of image(s) (exclude general picture from google and friends) are the personal property of the blog owner; Zatul Hijanah Ramzi.

4. Declaration of image usage including all family & personal's image(s) (exclude general picture from google) is strictly prohibited without the written consent of the blog owner; Zatul Hijanah Ramzi. Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.

5. Declaration of editing or removing the watermark on image(s) is strictly prohibited and automatically qualifies as breach of intellectual property of the blog owner; Zatul Hijanah Ramzi. Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.

6.Declaration if any inappropriate comments will not be approved or discarded at the discretion of the blog owner. Its a blog owner right to do so.