Posts Tagged ‘learning’

Lawatan ke Zoo

Assalamualaikum,

Last 2 week saya pulang ke rumah Mertua..Actually, saya plan nak ke JB 2 minggu lepas untuk menghadiri kenduri kahwin sepupu saya tetapi Allah maha besar dan maha mengetahui. Jadi perancangan saya ke JB tidak menjadi tetapi saya pulang ke rumah mertua untuk menghadiri kenduri kesyukuran sempena kepulangan satu-satunya adik ipar saya, Betty dan keluarga dari England. Merah-merah pipi anak-anak Betty kena cuaca panas Malaysia..dan yang paling kalut ialah anak-anak Betty dah jadi kurang fasih berbahasa melayu..hehehe..normal la tu kan..haru biru bila semua orang dalam rumah mertua tu cuba speaking london..hehehe bagus sebab melatih lidah untuk speaking english.

So hari ahad tu hubby dan saya bawa anak-anak ke Zoo Negara sebagai sesi pembelajaran. Bagi anak-anak tengok live cam ner rupa rimau, zirafah, orang utan, bat, buaya, ular, etc la..Seronok dan penat serta sakit kaki sebab jalan keliling zoo.

Kepada Betty, Pian n anak-anak, selamat pulang. Mak dan Ayah dah tak rindu lagi dah lepas ni…

Salam Kasih,

logo
Baby & Me Facebook Fan
Zatul Ramzi On Twitter



logo
I Can Teach My Child
Dila
Tags
Calender
January 2021
M T W T F S S
« Mar    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Disclaimer

1. Declaration of most of the articles are written and owned by blog owner based on the blog owner knowledges in lactation, breastfeeding and also based on personal experience. If you have any hesitation in any article or fact, please email blog owner
for confirmation or for correction. Please do not use all the articles without permission. Please email blog owner ; Zatul Hijanah Ramzi via zatul@babynme.com.my to do so.

2. Declaration of maybe some articles are copy from others website/blog. Blog owner; Zatul Hijanah Ramzi is not liable to legal action if the facts contained in the articles either taken from other blogs are wrong or miss fact.

3. Declaration of image(s) (exclude general picture from google and friends) are the personal property of the blog owner; Zatul Hijanah Ramzi.

4. Declaration of image usage including all family & personal's image(s) (exclude general picture from google) is strictly prohibited without the written consent of the blog owner; Zatul Hijanah Ramzi. Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.

5. Declaration of editing or removing the watermark on image(s) is strictly prohibited and automatically qualifies as breach of intellectual property of the blog owner; Zatul Hijanah Ramzi. Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.

6.Declaration if any inappropriate comments will not be approved or discarded at the discretion of the blog owner. Its a blog owner right to do so.