Posts Tagged ‘kerjaya’

Naik Pangkat?!

Salam,

hahaha…semalam dalam kekecohan keadaaan anak yang belum lagi sembuh sepenuhnya dan kami sekeluarga masih berkampung di bilik 222, KPJ Specialist hospital, saya mendapat satu berita baik. Hehehehe..waktu tu saya dalam perjalanan pulang sekejap ke rumah, kononnya nak ambil baju bersih dan nak basuh baju kotor (Mama & Papa datang melawat, apalagi ambil la peluang balik umah sekejap).

Dalam perjalanan tu sms masuk bertalu-talu..sambil menunggu lampu trafik, saya menyemak sms yang masuk. Semuanya mengucapkan tahniah..memula saya ingat derang ni buat lawak. Lawak nak mengenakan saya..almaklumlah dah 2 hari tak masuk opis, sure derang rindu nak tengok muka dan dengo sora ;P hehehe..tapi derang ‘cakap betul la..’
kemudian, phone call mula masuk bertalu-talu dpd kawan-kawan daripada department lain, semua mengucapkan tahniah.
Hahaha…hati dah mula berbunga-bunga..Senyum jer..Rasa tak sabar nak beritahu en. hubby tapi macam tak syok la pulak kalau beritahu dalam phone.
Tapi, ishk..jiwa mula kacau n asyik call en. hubby berkali-kali tanya kat mana. Sampai dia heran, kenapa la wife dia ni asyik mendail no. dia ni..
Akhirnya, mulut ni laju jer..”Bang, dah tak boleh sabar nak beritahu ni. dah tak tahan nak tunggu sampai jumpa.”
“Apa nyer?” tanya hubby.
“Hehehehe” gelak la dulukan sebelum beritahu. Orang terlebih gumbira, katakan.
“Ayang naik pangkat ler..hehehehe..”gelak lagi..en. hubby pun tetiba excited la cam wife dia ni. bertanya cam ner boleh tahu, saper yang beritau..pangkat apa?..bla bla bla..
Alhamdulillah, syukur pada ALLAH..Rezeki anak-anak la..

Anak-anak penguat semangat

Anak-anak penguat semangat

Ini satu peningkatan dalam kerjaya. Juga sebagai petanda supaya saya berusaha lebih lagi dan agar lebih berdisplin la ni…kekekekeke..

Kepada GM saya dan juga kepada SM saya, Terima kasih bebanyak. Lama dah saya tunggu peluang ni. disaat saya dah rasa kecewa, tetiba bosses saya beri saya satu semangat yang baru. Thank you bos!

Ingat lagi kawan-kawan saya yang ada dalam gambar kat post Shooting dengan PA & MA?
Mereka juga sama-sama dinaikkan pangkat dan dapat peningkatan dalam kerjaya.
Kami sama-sama dah lama tunggu dan dah luput sikit semangat.
Semoga dengan peningkatan ini, kami akan lebih berusaha dengan gigih.

Aminnnnn..

dahayu,zatul & Suhaida

Korang, tahniah yerrrrrrrr!!!

Salam Gumbira,

logo
Baby & Me Facebook Fan
Zatul Ramzi On Twitter



logo
I Can Teach My Child
Dila
Tags
Calender
September 2014
M T W T F S S
« Dec    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Disclaimer

1. Declaration of most of the articles are written and owned by blog owner based on the blog owner knowledges in lactation, breastfeeding and also based on personal experience. If you have any hesitation in any article or fact, please email blog owner
for confirmation or for correction. Please do not use all the articles without permission. Please email blog owner ; Zatul Hijanah Ramzi via zatul@babynme.com.my to do so.

2. Declaration of maybe some articles are copy from others website/blog. Blog owner; Zatul Hijanah Ramzi is not liable to legal action if the facts contained in the articles either taken from other blogs are wrong or miss fact.

3. Declaration of image(s) (exclude general picture from google and friends) are the personal property of the blog owner; Zatul Hijanah Ramzi.

4. Declaration of image usage including all family & personal's image(s) (exclude general picture from google) is strictly prohibited without the written consent of the blog owner; Zatul Hijanah Ramzi. Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.

5. Declaration of editing or removing the watermark on image(s) is strictly prohibited and automatically qualifies as breach of intellectual property of the blog owner; Zatul Hijanah Ramzi. Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.

6.Declaration if any inappropriate comments will not be approved or discarded at the discretion of the blog owner. Its a blog owner right to do so.