BABY N ME FAIRY TALE CRADLE – BUAI BERENDOI/CUKUR JAMBUL/AKIKAH

Assalamualaikum,

Apa khabar you all? Saya sihat..lama tak update citer-ceriti saya dan anak-anak ekk..Saya lebih aktif di Facebook berbanding blog ni tapi saya sedaya upaya akan update blog ni sekerap yang boleh.

emmm.. just nak war-warkan sikit mengenai bisnes baru Baby N Me ni.. Skang ni Baby N Me dah ada pakej  sewa buai berendoi khas untuk you all yang nak buat majlis berendoi+akikah+cukur jambul untuk newborn/baby you all. Kami namakan buai/cradle ni BABY N ME Fairy Tale Cradle. Pakej sewa buai/cradle ni bermula daripada RM350.00. Dibawah ni ada sebahagian gambar yang we all ambil untuk tujuan promosi di majalah Pa & Ma. Kalau nak sewa, email ke admin@babynme.com.my yer… Kami menerima tempahan untuk sekitar Kuala Lumpur, Klang, Shah Alam, Putrajaya, Kajang, Bangi, Banting dan luar kawasan juga. Lain negeri kalau nak sewa boleh juga, just email ke admin@babynme.com.my yer..

Kenapa dipanggil Fairy Tale Cradle? Tengok ler rupa paras buai ni kat bawah tu… Macam kereta kuda Cinderella, kan? Sebab tu la saya namakan BABY N ME Fairy Tale Cradle.

Selain tu, kami juga menerima tempahan untuk sediakan goody beg untuk majlis you all. Kalau nak special design for your goody beg, pembalut coklat, pembalut air mineral, etc pun we all boleh designkan. Baby N Me ada inhouse designer tau untuk buat ni..bukan saya yang design tapi our designer la. Kalau harap saya, alamak…apa design la saya nak reka. Kerastangan saya ni…Tempahan kena buat atleast sebulan sebelum majlis yer. Ini supaya kami ada masa untuk menyediakan semua keperluan yang anda minta. Nak suh reka special design untuk air mineral ke, pembalut coklat ker atau apa juga la..sila-sila la contact admin@babynme.com.my dan kami akan cuba designkan secomel yang boleh untuk anda yer.. Nak photographer untuk majlis juga kami sediakan..All in one la pakej ni.. kami juga menerima tempahan untuk design comel bagi majlis harijadi anak anda…Jom Jom tempah dengan Baby N Me..

So sempena pengenalan kepada bisnes baru ni dan sempena Year End Sale until 2 Januari 2012 ni, saya dengan murah hatinya mengumumkan harga promosi tempah sekarang  hingga 2 Januari 2011 (tak kisahlah tarikh majlis anda next year atau this year, tempah sekarang akan dapat harga promosi), kami akan bagi full pakage macam dalam gambar di atas dan dibawah ni dengan harga hanya RM550.00 jer (tak termasuk pengangkutan/photographer yer (pengangkutan pun sekali caj jer). Harga asal full pakej ialah RM750.00). Kalau nak sewa pakej basic yang hanya ada sewa buai + tilam+bantal+bantal peluk sahaja dah RM350 (untuk harga pakej yang lain, sila email admin@babynme.com.my). Ini full pakej baru RM550.00 (harga tawaran ini telah tamat. Harap maklum). Puas hati you!!. Buai ni sama designnya dengan buaian yang disewakan oleh Pak Abu , wedding planner yang glam tu..

 

Cepat booking tarikh majlis anakanda tersayang anda!!

NOTA TERKINI: Untuk melihat pakej terkini yang ditawarkan sila klik sini.

Salam Fairy Tale!

7 Responses to “BABY N ME FAIRY TALE CRADLE – BUAI BERENDOI/CUKUR JAMBUL/AKIKAH”

  • amer says:

    Assalam,nak tanya klu sy nk beli buaian nie utk anak saya berapa ye?

  • amer says:

    Assalam,nak tanya klu sy nk beli buaian nie utk anak saya berapa ye?
    sms/call sy 013-3752475

  • nazurah binti basar says:

    salam,
    nak tanya harga pakej buaian berendoi???
    saya due bln 6 ni.
    tgl di klang.
    harap ble bg information details at my email.
    tvm

  • Bonda Q says:

    salam, boleh email ke admin@babynme.com.my untuk pertanyaan.

  • Bonda Q says:

    Puan Nazura, Boleh berikan maklumat berikut ke admin@babynme.com.my:

    1. Nama Ibu:
    2. Nama Ayah:
    3. Nama Baby:
    4: Kawasan majlis diadakan:
    5. Bajet:
    6. No. H/P atau Tel:

    Nanti pihak admin akan hubungi Puan.

  • nor azwa says:

    salam…nak tanya kalau buat majlis dkt area sabak bernam boleh kew??? n one thing nk tnye psl package..klu boleh reply ASAP..bcoz majlis 6hb 10… tq

  • Bonda Q says:

    Assalamualaikum,
    untuk pakej Cinderella, tarikh 6 Oktober telah ditempah. Untuk senarai pakej bagi jenis buaian yang lain, mohon email ke admin@babynme.com.my. Untuk makluman Puan, kami kini mempunyai 4 jenis design buaian berendoi yang cantik cantik.

Leave a Reply


logo
Baby & Me Facebook Fan
Zatul Ramzi On Twitter



logo
I Can Teach My Child
Dila
Tags
Calender
November 2014
M T W T F S S
« Dec    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Disclaimer

1. Declaration of most of the articles are written and owned by blog owner based on the blog owner knowledges in lactation, breastfeeding and also based on personal experience. If you have any hesitation in any article or fact, please email blog owner
for confirmation or for correction. Please do not use all the articles without permission. Please email blog owner ; Zatul Hijanah Ramzi via zatul@babynme.com.my to do so.

2. Declaration of maybe some articles are copy from others website/blog. Blog owner; Zatul Hijanah Ramzi is not liable to legal action if the facts contained in the articles either taken from other blogs are wrong or miss fact.

3. Declaration of image(s) (exclude general picture from google and friends) are the personal property of the blog owner; Zatul Hijanah Ramzi.

4. Declaration of image usage including all family & personal's image(s) (exclude general picture from google) is strictly prohibited without the written consent of the blog owner; Zatul Hijanah Ramzi. Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.

5. Declaration of editing or removing the watermark on image(s) is strictly prohibited and automatically qualifies as breach of intellectual property of the blog owner; Zatul Hijanah Ramzi. Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.

6.Declaration if any inappropriate comments will not be approved or discarded at the discretion of the blog owner. Its a blog owner right to do so.