Kelas Asas Penyusuan Susu Ibu (June 2010)

Salam,

Kelas asas penyusuan susu ibu untuk bulan June 2010 akan diadakan pada tarikh , waktu dan tempat berikut:

Tarikh : 19  June 2010 (Sabtu)

Masa : 9.00 Pagi – 12.00 Tengahari

Tempat : Bandar Putera

Topik yang akan dibicarakan ialah:

1.Apa istimewanya susu ibu?

2. Bagaimana menjayakannya

3. Kemungkinan, Kekangan dan Mitos dalam penyusuan susu ibu

4. Penyimpanan dan Pengendalian susu ibu

Maklumat lengkat tengok posting kat atas mengenai kelas tu yer…

Mommies & daddies, minta tolong war-warkan yer..

Salam Kasih,

3 Responses to “Kelas Asas Penyusuan Susu Ibu (June 2010)”

  • dina awanis says:

    salam..

    saya sangat berminat nak join kelas ni..
    tapi dah ada program on 16th May which can’t be cancelled or postponed.
    how frequent ye you organize this kind of event??
    next month ada lagi x??

  • Amy says:

    Salam..
    Kelas Asas Penyusuan Ibu ni ada tak dibuat di Kedah?

  • Bonda Q says:

    Salam Amy, samada kelas asas penyusuan ada di Kedah atau tidak, saya kurang pasti pulak. Kalau kelas Atenatal sure ada tapi topik breastfeeding sangat sedikit yang disentuh dan sedikit sahaja maklumatnya. Tapi kalau ada orang panggil saya untuk bagi talk di kelas asas penyusuan di Kedah, Insya Allah, saya pasti akan ke sana.

Leave a Reply


logo
Baby & Me Facebook Fan
Zatul Ramzi On Twitter



logo
I Can Teach My Child
Dila
Tags
Calender
December 2019
M T W T F S S
« Mar    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
Disclaimer

1. Declaration of most of the articles are written and owned by blog owner based on the blog owner knowledges in lactation, breastfeeding and also based on personal experience. If you have any hesitation in any article or fact, please email blog owner
for confirmation or for correction. Please do not use all the articles without permission. Please email blog owner ; Zatul Hijanah Ramzi via zatul@babynme.com.my to do so.

2. Declaration of maybe some articles are copy from others website/blog. Blog owner; Zatul Hijanah Ramzi is not liable to legal action if the facts contained in the articles either taken from other blogs are wrong or miss fact.

3. Declaration of image(s) (exclude general picture from google and friends) are the personal property of the blog owner; Zatul Hijanah Ramzi.

4. Declaration of image usage including all family & personal's image(s) (exclude general picture from google) is strictly prohibited without the written consent of the blog owner; Zatul Hijanah Ramzi. Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.

5. Declaration of editing or removing the watermark on image(s) is strictly prohibited and automatically qualifies as breach of intellectual property of the blog owner; Zatul Hijanah Ramzi. Failing which may result in possible legal action against the involved party using the image.

6.Declaration if any inappropriate comments will not be approved or discarded at the discretion of the blog owner. Its a blog owner right to do so.